Fokus

Ubijen muškarac u Ohaju: Policija mislila da je provalnik, porodica tvrdi da je čistio stan pokojne bake

Komentari

Autor: Tanjug

03/02/2023

-

07:55

Ubijen muškarac u Ohaju: Policija mislila da je provalnik, porodica tvrdi da je čistio stan pokojne bake
Ubijen muškarac u Ohaju: Policija mislila da je provalnik, porodica tvrdi da je čistio stan pokojne bake - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Porodica tvrdi da je policija u Ohaju ubila muškarca koji je čistio stan svoje preminule bake, dok policija ističe da on nije slušao naredbe policajaca i da su mislili da je provalnik.

Džo Frasure, star 28 godina, upucan je u ponedeljak, a preminuo je u utorak, piše Gardijan. Do pucnjave je došlo u Vajomingu, u Ohaju, gradu sa oko 9.000 stanovnika.

Kancelarija okružnog šerifa je istraživala pucnjavu, a potom je slučaj preuzeo okružni tužilac. U izveštaju okružnog mrtvozornika navedeno je da je uzrok smrti muškarca pucnjava u kojoj je učestvovala policija.

Policija je saopštila da su policajci posumnjali da je Frasure provalnik, ali njegova porodica tvrdi da je čistio stan nakon bakine smrti. U saopštenju policije navedeno je da su policajci odgovorili na poziv hitne pomoći o mogućoj provali, u kojoj su učestvovale dve do tri osobe, preneo je NBC njuz.

U saopštenju se navodi da su policajci, kada su stigli, primetili Frasurea i njegovog oca u zadnjem delu zgrade. Policija kaže da Frasure nije slušao naredbe, da je kombijem pokušao da pobegne od policije i da su policajci pucali u kombi kada je "zamalo udario policajca".

Frasure je upucan najmanje jednom u glavu. Prevezen je u Medicinski centar Univerziteta u Sinsinatiju, gde je preminuo. Njegova porodica traži da policija objavi snimak događaja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet