Fokus

Osnivač "Keš apa" Bob Li nasmrt izboden u San Francisku

Komentari

Autor: AP

06/04/2023

-

08:21

Osnivač "Keš apa" Bob Li nasmrt izboden u San Francisku
Osnivač "Keš apa" Bob Li nasmrt izboden u San Francisku - Copyright Tanjug/AP/Eric Risberg

veličina teksta

Aa Aa

Osnivač tehnološke kompanije "Keš ap" i izvršni direktor proizvoda u kompaniji "Mobilkoin", Bob Li nasmrt je izboden u San Francisku, saopšteno je iz policije a potom i potvrđeno iz platforme za kriptovalute.

Policijska uprava San Franciska rekla je da su policajci odgovorili na prijavu uboda nožem u blizini gradske obale Embarkadero u utorak u 2:35. Pronašli su Roberta Lija izbodenog i lekari su pozvani na licu mesta, ali je Li preminuo u bolnici.

"Ova istraga je još uvek u ranoj fazi. Zbog toga ne komentarišemo dokaze, niti ćemo spekulisati o okolnostima ovog užasnog zločina", rekao je šef policije Bil Skot u saopštenju.

Tanjug/AP/Eric Risberg

 

Platforma za kriptovalute "Mobilekoin", potvrdila je Lijevu smrt za AP.

"Naš dragi prijatelj i kolega, Bob Li, preminuo je juče u 43. godini. Iza sebe je ostavio porodicu punu ljubavi, bliske prijatelje i saradnike", rekao je izvršni direktor kompanije "Mobilekoin" Džoš Goldbard u izjavi.

Li je nasmrt izboden u gusto naseljenom kvartu Rinkon Hil u San Francisku, u blizini Guglove kancelarije i Orakl parka. Ovaj kraj je mešavina kancelarija i modernih stambenih zgrada. U saopštenju policije nisu navedeni detalji o okolnostima uboda nožem.

"Ovo je otvorena i aktivna istraga. Iz tog razloga ne objavljujemo dalje informacije. Pružićemo više detalja kada postanu dostupni", rekla je Nikol Paketi, portparol policije.

Komentari (0)

Svet