Biznis lideri

Pridružite se vodećim stručnjacima na konferenciji Senzal Dan investitora u Beogradu

Komentari

Autor: PR

14/06/2023

-

16:17

Pridružite se vodećim stručnjacima na konferenciji Senzal Dan investitora u Beogradu
Pridružite se vodećim stručnjacima na konferenciji Senzal Dan investitora u Beogradu - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Senzal Capital, vodeća investiciona kompanija u Srbiji, najavljuje svoju prvu konferenciju "Investiranje + Nova Realnost" koja će se održati 22. juna u Velikoj dvorani Kolarčeve Zadužbine u Beogradu.

Ovaj događaj će okupiti neke od najvećih svetskih stručnjaka za investicije, uključujući Nash-a Subotića, osnivača i direktora kompanije WestPac Wealth Partners, Branu Perkovića, direktora investicija San Francisco 49ers, dr Jasminu Knežević, osnivača i članicu nadzornog odbora Acibadem Bel Medic i Vladimira Đukanovića, bivšeg šefa trgovanja JP Morgan.

Konferencija pruža jedinstvenu priliku da se nauči od najboljih u industriji i da se stekne dublje razumevanje trenutnih trendova i budućnosti investiranja.

Promo/Dušan Đorđević

Dr Rade Rakočević

"Ova konferencija je prilika da se investitori, kako iskusni tako i oni koji tek ulaze u svet investiranja, upoznaju sa najnovijim trendovima i strategijama u oblasti investiranja", rekao je dr Rade Rakočević, osnivač i direktor Senzal Capital.

"Naš cilj je da investiranje postane normalan deo naših života, jer bez finansijske slobode nema ni slobodnih ljudi." Konferencija će se fokusirati na dugoročno investiranje i diversifikaciju imovine, a ne na kratkoročne špekulacije. Učesnici će imati priliku da čuju o različitim investicionim strategijama, uključujući berze, ETF-ove, fondove i kriptovalute. Pored predavanja i panel diskusija, konferencija će pružiti i priliku za networking. Učesnici će moći da razmene ideje i strategije sa govornicima, drugim investitorima i učesnicima.

Prodaja kotizacija za ovaj događaj je u toku, a više informacija o prijavama, ali i samom programu možete naći na zvaničnom sajtu konferencije.

Komentari (0)

Biznis