Biznis vesti

Facility Management: Kako do održavanja vrednosti komercijalnih nekretnina uz dinamične inovacije?

Komentari

Autor: Promo

10/10/2023

-

14:34

Facility Management: Kako do održavanja vrednosti komercijalnih nekretnina uz dinamične inovacije?
Facility Management: Kako do održavanja vrednosti komercijalnih nekretnina uz dinamične inovacije? - Copyright FMBAS

veličina teksta

Aa Aa

Prema najnovijIm tržišnim podacima, najveće kompanije u Srbiji koje pružaju facility management usluge ostvaruju godišnji prihod od čak 71.3 miliona evra, dok upravljaju površinom od više od 8 miliona kvadratnih metara. U prethodnom periodu, tržište Facility Management usluga u Srbiji pokazalo je izuzetan rast, sa tendencijom da se ovakav trend nastavi.

U skladu sa tim, FMBAS će 12. oktobra 2023. godine u 9.30 u Beogradu, organizovati stručni skup pod nazivom "Savremeni pristupi i trendovi Facility Management-a u izazovnom vremenu". Ovaj događaj okupiće kompanije koje učestvuju na tržištu FM-a u Srbiji, bilo kao lideri u pružanju specijalizovanih FM servisa ili kao najveći korisnici.

FMBAS (Facility Management Business Association of Serbia) je udruženje posvećeno promociji i unapređenju Facility Management-a u Srbiji, čiji su osnivači kompanije Marera Property Management, MPC Properties i TOKATA. Osnovni cilj udruženja jeste podsticanje razmene znanja, razvoja veština i promovisanje najboljih praksi u ovoj oblasti. Predstavnici kompanija poput Schneider Electric Srbija, Coca Cola HBC, ENEL PS, Mol Srbija, samo su neki od učesnika stručnog skupa, čija su okosnica paneli na teme: modeli klimatizacije u cilju postizanja energetske efikasnosti, buduća uloga merenja CO2 za uspeh poslovanja, izazovi tržišta rada u FM industriji, modeli FM usluga u različitim Real Estate segmentima.

FMBAS

 

FMBAS (Facility Management Business Association of Serbia) ključna je platforma koja omogućava profesionalcima iz industrije Facility Management-a u Srbiji razmenu iskustva, kontinuirano usavršavanje, međusobno umrežavanje i stvaranje vrednih poslovnih veza. Posvećenost asocijacije ogleda se u podizanju standarda u ovoj dinamičnoj industriji, unapređenju kvaliteta usluga, kao i doprinosu očuvanju vrednosti komercijalnih nekretnina širom zemlje.

Za više informacija o radu FMBAS asocijacije posetite fma.rs

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis