Biznis vesti

Firma Pirke Solar svim penzionerima nudi 15 odsto popusta na ugradnju solarnih panela

Komentari

Autor: PR

22/11/2023

-

10:26

Firma Pirke Solar svim penzionerima nudi 15 odsto popusta na ugradnju solarnih panela
Firma Pirke Solar svim penzionerima nudi 15 odsto popusta na ugradnju solarnih panela - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Firma Pirke Solar svim penzionerima do kraja godine, nudi popust od 15% na ugradnju solarnih panela. Usled rastućih cena struje i gasa, ali i najavljenih poskupljenja za sledeću godinu, firma Pirke Solar, pokrenula je akciju kojom će domaćinstva dobiti energetsku nezavisnost i rasteretiti kućni budžet.

"Svesni smo koliko su naši najstariji pogođeni poskupljenjem struje, i odlučili smo se za akciju u kojoj ćemo im pomoći da uštede. Verujemo da solari više nisu tolika nepoznanica građanima Srbije, međutim, tokom našeg rada, utvrdili smo da i dalje postoje određene nejasnoće, tako da ćemo sve penzionere koje se odluče za ugradnju, voditi kroz čitav proces. Radimo po principu “ključ u ruke”, odnosno, preuzimamo čitav posao – od nabavke najkvalitetnijih solarnih panela i prateće opreme, do instalacije i puštanje elekrane u rad, kao i vođenje kroz celokupni proces potpisivanja prozjumer ugovora", izjavio je Filip Simčeski, direktor firme Pirke Solar.

Solarni paneli pokazali su svoju efikasnost tokom cele godine. Isplativost investicije zavisi od veličine solarne elektrane, a dodatne olakšice za ugradnju možete dobiti brojnim subvencijama države i banaka.

"Radimo sa najkvalitetnijim solarnim panelima dostupnim na globalnom tržištu snage 550+W, uključujući i optimizatore istog kvaliteta. Njihovo održavanje je vrlo jednostavno i ne zahteva dodatna finansijska ulaganja. Otporni su na grad i sneg, a njihova garancija je 25 godina. Naš uigran tim je svakodnevno na terenu, što znači da će solari za kratko vreme biti postavljeni na vašem krovu, a vi ćete imati mogućnost nadzora putem web i mobilne aplikacije", dodao je Simčeski.

Ova kompanija u svom portfoliju broji više od 3.100 ugrađenih panela, a na njihovom sajtu dovoljno je popuniti upitnik i sačekati stručnu procenu. Sve informacije o ovoj akciji možete dobiti pozivom na broj 069/010-99-99 ili slanjem mejla na sunce@pirkesolar.com.

Komentari (0)

Biznis