Biznis vesti

Regionalni onlajn sajam zapošljavanja - radnike traži 60 kompanija, a nude 600 radnih mesta

Komentari

Autor: FoNet

13/10/2021

-

10:53

Regionalni onlajn sajam zapošljavanja - radnike traži 60 kompanija, a nude 600 radnih mesta
Regionalni onlajn sajam zapošljavanja - radnike traži 60 kompanija, a nude 600 radnih mesta - Copyright Pexels

veličina teksta

Aa Aa

Na XII Regionalnom online sajmu zapošljavanja ponuđeno je više od 600 poslovnih mogućnosti u regionu, saopštio je danas sajt za zapošljavanje Poslovi Infostud, koji ovogodišnju onlajn ponudu organizuje uz pomoć partnera iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije.

Kao i u prethodnih 11 godina sajam se održava online na adresi rs.regionalnisajamposlova.com i dostupan je svim zainteresovanima u regionu. Svake godine, sajam se realizuje u saradnji sajtova Poslovi.infostud.com, Moj-posao.net iz Hrvatske, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine, makedonskog sajta Vratobuvanje.com.mk, a od prošle godine Deloglasnik.si iz Slovenije, što ga čini najvećim regionalnim online sajmom zapošljavanja.

Nove zaposlene u Srbiji trenutno traži više od 60 kompanija, dok će više od 600 oglasa za posao na sajmu biti ponuđeno iz oblasti usluga, počev od finansija, medija, konsaltinga, logistike, igara na sreću, građevinarstva, telekomunikacija do farmacije.

Šansa i za početnike

U oblasti proizvodnje ponuđeni su poslovi u autoindustriji i inženjerstvu, a u IT sektoru u oblasti razvoja softveraa, multimedija i digitalizacije, dok su na polju trgovine ponuđeni poslovi u maloprodaji, veleprodaji i distribuciji. Prilika za posao nudi se i kroz opciju "startuj", a odnosi se na prvi posao, praksu ili dodelu stipendije.

Na virtuelnim štandovima posetioci sajma imaju priliku da uz pomoć čet (chat) opcije direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija i dobiju sve neophodne informacije vezane za kompaniju koja nudi posao, do svih trenutnih i budućih potencijalnih pozicija. Osim sajamskih ativnosti, pripremljene su i tri panel diskusije koje će se održati posredstvom Zoom aplikacije, a teme su "Kako da na pravi način STARTUJeš karijeru", "Kako do prvog posla u IT-u" i "Najčešće greške na intervjuu za posao".
 

Preporuka za vas

Čadež: Više od 6.500 kompanija obezbediće stalan posao mladima iz programa "Moja prva plata"

Komentari (0)

Biznis