Biznis vesti

InterConnect Executive samit krajem septembra u Beogradu: Veze s kompanijama čiji je promet veći od 50 milijardi evra

Komentari

Autor: Tanjug

26/08/2022

-

18:41

InterConnect Executive samit krajem septembra u Beogradu: Veze s kompanijama čiji je promet veći od 50 milijardi evra
InterConnect Executive samit krajem septembra u Beogradu: Veze s kompanijama čiji je promet veći od 50 milijardi evra - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Jedan od najznačajnijih biznis događaja na Zapadnom Balkanu InterConnect Executive poslovni samit, koji okuplja i povezuje predstavnice poslovne zajednice regiona sa vodećim i svetskim kompanijama u oblasti digitalizacije i upravljanja lancima snabdevanja održaće se 28. i 29. septembra u Beogradu.

Samit organizuju Privredna komora Srbije, Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana I kompanija Convenstenics d.o.o.

Očekuje se dolazak više od 30 kupaca iz oblasti informacionih tehnologija, automobilske, metalske, elektro i prehrambene industrije, a okupiće firme iz regiona i velike kompanije koje traže dobavljače sa Zapadnog Balkana.

Samit će otvoriti uvodnim obraćanjima Marko Čadež i predsednik Upravnog odbora Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana i Matijas Loidold, direktor kompanije „Mercuri Urval".

Govornici i gosti dolaze iz inostranstva, iz kompanija čiji je ukupni promet veći od 50 milijardi evra a koji su pronašli poslovni interes u saradnji sa kompanijama iz regiona Zapadnog Balkana.

To su kompanije poput Thyssenkrupp Automotive, INEOS, L'Oréal, Zentis, OSCE, Celonis i druge.

O procesima snabdevanja, lancima dobavljača i iskustvima u regionalnoj saradnji govoriće Oliver Frile, direktor u kompaniji INEOS Automotive i Ferdinand Viland, direktor nabavke i lanaca snabdevanja u kompaniji Thyšenkrupp Automotive Tećnology, a previđeno je i niz zanimljivih prezentacija IT eksperata na polju razvoja softvera i digitalne transformacije.

Više od 200 vlasnika i direktora kompanija će imati priliku da se povežu sa partnerima putem B2B platforme, dogovore nove poslove, ali i da sa vodećim svetskim ekspertima razmene iskustva o najnovijim trendovima, izazovima i rešenjima u oblasti ekonomije, globalne trgovine i industrije, navodi se u saopštenju Privredne komore Srbije.

„InterConnect Executive Summit" je odlična prilika da se naše kompanije povežu sa renomiranim partnerima, dobiju nove poslove i ugovore, postanu deo međunarodnih lanaca dobavljača, vidljivije i konkurentnije na svetskom tržištu", rekao je predsednik PKS Marko Čadež.

Komentari (0)

Biznis