Biznis vesti

Skromna milionerka iz Novog Sada: "Sve ću podeliti sa roditeljima i familijom"

Komentari

Autor: Euronews Srbija/PR tekst

27/01/2023

-

10:57

Skromna milionerka iz Novog Sada: "Sve ću podeliti sa roditeljima i familijom"
kromna milionerka iz Novog Sada – Sve ću podeliti sa roditeljima i familijom - Copyright Merkator S

veličina teksta

Aa Aa

Nakon završetka nagradne igre "Lova do neba baš kad ti treba“ izvučeno je preko 5.000 dobitnika iz 70 gradova i mesta širom Srbije kojima je kompanija Mercator-S uručila nagrade ukupne vrednosti od 10.000.000 dinara. Glavnu nagradu u iznosu od 1.000.000 dinara osvojila je Lana iz Novog Sada koja svaki dan kupuje u Mercator hipermarketu u kome su joj svečano uručeni vaučeri za kupovinu u vrednosti nagrade.  

"Bila sam kod kuće, sama sam potražila rezultate na internetu jer sam znala da su prethodni dan izvlačeni – bila sam u šoku. Mnogo puta sam proveravala kod, da li to stvarno jeste. Svoju sreću sam prvo podelila sa roditeljima, a nagradi se najviše obradovao sin. Poslala sam samo jedan kod i izgleda da je to bilo dovoljno. Osvojiti milion dinara je stvarno fantastično – fizički mi nije bilo dobro nagrada je ogromna i ovo je zaista fantastična pomoć kućnom budžetu“, izjavila je Lana dodavši da će nagradu podeliti sa roditeljima i familijom i da će prva stvar koju će kupiti biti nešto za svečani ručak kojim će sa porodicom proslaviti. 

U okviru nagradne igre "Lova do neba baš kad ti treba“ pristiglo je preko 100.000 jedinstvenih kodova iz cele Srbije, dok je izvučen 5.161 dobitnik u više od 70 gradova i mesta širom Srbije, uključujući Petrovac na Mlavi, Trstenik, Kovin, Kruševac, Knjaževac, Kragujevac, Vranje, Veliku Gradišku, Adu, Zrenjanin, Supoticu, Beograd, Novi Sad i mnoge druge. Dobitnicima nagrada su podeljeni vaučeri u vrednosti od 1.000, 5.000, 50.000, 100.000 i 1.000.000 dinara za kupovinu u nekoj od 330 IDEA, Roda i Mercator prodavnica.

Direktorka marketinga u kompaniji Mercator-S, Nataša Pavlović se zahvalila svima koji su učestvovali u nagradnoj igri i najavila nove akcije i nagradne igre za sve kupce IDEA, Roda i Mercator prodavnica širom Srbije. 

"Ponosni smo na činjenicu što kao kompanija iz godine u godinu nagrađujemo sve veći broj naših potrošača. Tako smo kroz nedavno završenu novogodišnju nagradnu igru 'Lova do neba baš kad ti treba', koja se organizovala u svim IDEA, Roda i Mercator prodavnicama, podelili 10.000.000 dinara svim našim potrošačima koji su učestvovali i osvojili vredne nagrade. U Mercatoru u Novom Sadu smo uručili glavnu nagradu od 1.000.000 dinara našoj srećnoj dobitnici, ali tu nije kraj, u narednim danima ćemo uručiti preko 5.000 vaučera i očekuju nas i u Petrovcu na Mlavi, Trsteniku, Kruševcu, Vranju i 70 gradova širom Srbije. Zaista smo srećni što smo kao kompanija i na ovaj način, kroz nagradnu igru, potrošačima koji inače obavljaju redovne kupovine u našim prodavnicama, omogućili da dobiju novac baš u pravo vreme i kada im zaista treba“, izjavila je Nataša. 

Nagradna igra "Lova do neba baš kad ti treba“ je organizovana sa ciljem da svi kupci dobiju priliku da osvoje vaučere u određenom iznosu za kupovinu svega iz asortimana IDEA, Roda i Mercator prodavnica i u novu godinu uđu rasterećeniji i zadovoljniji. 

Komentari (0)

Biznis