Biznis vesti

Besplatan program obuke za početnike u industriji web3 tehnologija

Komentari

Autor: Euronews Srbija

28/01/2023

-

10:27

Besplatan program obuke za početnike u industriji web3 tehnologija
Besplatan program obuke za početnike u industriji web3 tehnologija - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Superklaster Odličan 3, formiran u okviru projekta Srbija Inovira, koji zajednički sprovode Američka agencija za međunarnodni razvoj (USAID) i ICT Hub, pokreće Web3 Akademiju, besplatan program obuke za početnike u industriji web3 tehnologija. Program se realizuje u partnerstvu sa kompanijom MVP Workshop, liderom u domenu web3 i blokčejn tehnologija u Srbiji.

Predavanja na Web3 akademiji održavaće se u Beogradu, kao i online, a prve aktivnosti na ovom programu zakazane su za 21. februar. Tokom 8 nedelja, polaznici će imati priliku da se bolje upoznaju sa web3 tehnolgijama, unaprede postojeća i steknu nova znanja u ovoj oblasti i na taj način priđu korak bliže zaposlenju u jednoj od najbrže rastućih industrija, kako u Srbiji, tako i u svetu. Nova znanja i veštine učesnicima akademije prenosiće više od 20 domaćih eksperata u blokčejnu, neki od pionira u ovoj oblasti u Srbiji sa velikim međunarodnim iskustvom.

Učešće na Web3 Akademiji je potpuno besplatno za učesnike različitih obrazovnih profila i znanja, a koji imaju prethodno znanje u domenu IT-a. U okviru akademije dostupna su 4 odvojena kursa:

- Razvoj softvera (Software Development);

- Upravljanje proizvodima (Product Management);

- Dizajn proizvoda (Product Design);

- Makreting i rast u Web3 (Marketing & Growth).

Polaznici se mogu opredeliti da pohađaju jedan ili više kurseva a po završetku akademije svi polaznici koji ispune svoje obaveze dobiće i sertifikat o učešću. Najistaknutiji učesnici akademija će imati priliku da svoja nova znanja i veštine predstave i na završnom hakatonu.

Prijave za Web3 Akademiju su otvorene do 31. januara a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem veb-sajta.

Komentari (0)

Biznis