Biznis vesti

Nova Retail Park Ub: Nova šoping destinacija

Komentari

Autor: Promo

20/04/2023

-

14:40

Nova Retail Park Ub: Nova šoping destinacija
CBS International NOVA Retail Parks - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

U sredu 19. aprila 2023. godine održana je manifestacija postavljanja kamena temeljca za novi retail park u opštini Ub, koji će nositi naziv Nova Retail Park Ub. Ovaj maloprodajni objekat će se prostirati na ukupnoj površini od 12.350 kvadratnih metara, od kojih će 11.500m2 biti namenjeno za izdavanje.

Park će se nalaziti nedaleko od auto-puta "Miloš Veliki", oko 2km od samog centra Uba, na magistralnoj saobraćajnici koja spaja okolna mesta sa oko 70.000 stanovnika sa auto-putem i dalje sa Beogradom i Čačkom. Uz dobar miks zakupaca iz različitih kategorija u 25 lokala, uključujući supermarket, sportske brendove, obuću, lepotu i zdravlje, dečiju modu, igračke, igraonicu, restoran i servisne delatnosti, kao i veliki broj internacionalnih i domaćih modnih brendova, opština Ub će dobiti svoju šoping destinaciju, ali i mesto zaposlenja za preko 200 svojih stanovnika. Parking sa 215 mesta će biti obezbeđen za sve posetioce ispred objekta, a za ostale koji odluče da provedu svoje slobodno vreme u okviru retail parka, biće obezbeđena i nova gradska linija autobusa direktno do centra Uba.

Investitor projekta je kompanija Go Shop, koja u planu ima razvoj većeg broja retail parkova u nekoliko gradova Srbije, uključujući Ub, Kulu i Rumu u ovom momentu, a u planu je još nekoliko gradova.

Promo

 

"Verujemo da svaki manji grad u Srbiji zaslužuje da ima ovakav format u svojoj ponudi, kao što je već trend svuda u okruženju, stoga smo i pokrenuli ovaj projekat i uz pomoć lokalnih samouprava i partnera, sproveli smo detaljno istraživanje tržišta i došli do pozicija i lokacija koje smatramo da su idealne za nove šoping destinacije", izjavio je direktor kompanije Marko Grujičić.

Otvaranje retail parka je planirano za jesen 2023. godine, a sam proces izdavanja i kreiranje idealnog miksa zakupaca za sve projekte u razvoju, povereno je ekskluzivno kompaniji CBS International, vodećoj konsultantskoj kompaniji za nekretnine, koja je deo Cushman & Wakefield Grupe.

"Radujemo se otvaranju još jednog savremenog retail parka i impozantnoj ponudi koju će činiti kako internacionalni, tako i domaći brendovi. Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo uz projekte u Rumi i Kuli deo i ovog projekta, koji će kroz ulaganje i razvoj učiniti mnogo za lokalnu zajednicu. Takođe, verujemo da će Nova Retail Parkovi, svojim modernim i inovativnim dizajnom, predstavljati novo značajno mesto okupljanja, šopinga i zabave", izjavio je direktor sektora posredovanja za komercijalne nekretnine CBS International, Dušan Miletić. Slanjem upita na email adresu retail@cw-cbs.rs tim kompanije CBS International pružiće sve dodatne informacije o Nova Retail Parkovima.

Komentari (0)

Biznis