Biznis vesti

Vesić nenajavljeno obišao aerodrom: "Rešavamo probleme, ne guramo ih pod tepih"

Komentari

Autor: Tanjug

05/07/2023

-

10:58

Vesić nenajavljeno obišao aerodrom: "Rešavamo probleme, ne guramo ih pod tepih"
Vesić nenajavljeno obišao aerodrom: "Rešavamo probleme, ne guramo ih pod tepih" - Copyright Tanjug/AP/Darko Vojinović

veličina teksta

Aa Aa

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić jutros je nenajavljeno obišao beogradski aerodrom "Nikola Tesla", gde je razgovarao sa zaposlenima i putnicima o problemima, odnosno gužvama koje su nastale zbog manjka zaposlenih u sortirnici prtljaga.

Ministar je obišao sve aerodromske službe, a prvo sortirnicu prtljaga, gde je razgovarao sa ljudima koji tu rade, kako bi iz prve ruke čuo šta su njihovi problemi i proverio da li su ispunjena obećanja koja je dao poslodavac, francuski Vansi.

"Probleme ne smemo da guramo pod tepih, već sa njima moramo direktno da se suočimo i da ih rešavamo. Znam da sam dosadan koncesionaru i da remetim njihov komfor, ali ja sam srpski ministar i neću da trpim javašluk na srpskom aerodromu. Ne interesuje me šta se dešava na drugim aerodromima u Evropi. To sam danas svojim prisustvom na aerodromu i pokazao", poručio je ministar Vesić.

Dodao je da se nada da će njegov dolazak na aerodrom u "nenajavljenu inspekciju", motivisati i druge učesnike u razgovorima da se ponašaju na isti način, saopštilo je ministarstvo.


 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis