Nekretnine

Prva faza izgradnje poslovnog kompleksa "Green Escape" spremna za useljenje

Komentari

Autor: Promo

14/09/2022

-

16:08

Prva faza izgradnje poslovnog kompleksa "Green Escape" spremna za useljenje
Prva faza izgradnje poslovnog kompleksa "Green Escape" spremna za useljenje - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Bežanijska kosa, naselje na Novom Beogradu, je od skoro postalo bogatije za novi poslovni objekat savremene izgradnje, dugo iščekivan Green Escape. Zahvaljujući odličnoj infrastrukturnoj opremljenosti i povezanosti sa svim delovima grada, Novi Beograd važi za centralnu poslovnu zonu, gde se mnoge lokalne i internacionalne kompanije bore za svoje mesto. Renomirani investitor Imel Group je izgradnjom ovog projekta proširio ponudu poslovnog prostora na Novom Beogradu, a u isto vreme i formirao jedinstvenu poslovnu zonu na Bežanijskoj kosi, imajući u vidu višefazni aspekt kompleksa kao nezavisne poslovne oaze u zelenom okruženju.

Nova moderna poslovna zona će useljenjem prvih zakupaca zaživeti već u septembru, donoseći Bežanijskoj kosi dozu urbanosti kakvu pre nije imala, ali i održavajući mir i privatnost koju pruža okruženje ispunjeno zelenilom. Baš zbog ovakvog spoja, Green Escape predstavlja koncept poslovanja kome kompanije već sad teško odoljevaju. Pored raskošne prirode u kojoj je ovaj projekat ušuškan, impresivna arhitektura, tehnološka naprednost, laka pristupačnost i izvanredna lokacija, samo su neke od prednosti koje će vas navesti da baš ovde poželite da radite i razvijate biznis.

Odlično pozicioniran, projekat Green Escape nalazi se u bloku 51, uz autoput E-75, nedaleko od aerodroma, sa dobrom povezanošću sa svim ostalim delovima grada. Dok će se ceo projekat sastojati od ukupno tri faze, prva faza je već spremna za useljenje, gde će četiri generacije imati priliku da dele poslovni prostor. Imajući u vidu da ove četiri generacije ipak ne dele i ista očekivanja kako bi poslovni prostor trebao da izgleda, investitor je projektovao sam prostor, ali i kompletno ceo projekat tako da je prilagođen svim potencijalnim zakupcima.

Kako mlađe generacije sve više pokreću "start-up" kompanije gde vremenom rast u broju zaposlenih postane evidentan i konstantan, fleksibilnost ovog poslovnog prostora predstavlja pogodnost koja će olakšati zakupcima da svoj prostor prošire unutar iste zgrade srazmerno rastu same kompanije. Pored fleksibilnosti, primetan je i rast trenda digitalizacije koji pretežno mladima, ali i ostalim generacijama, danas olakšava način na koji rade i vode svoj biznis.

Promo

 

Imajući u vidu da je Green Escape projekat koji će biti jedan od tehnološki naprednijih u odnosu na ponudu na tržištu, ovo je prava prilika za sve kojima su tehnološke inovacije neophodne u poslovanju, ali i za one koji su spremni da ih prihvate i da komunikacije unutar kompanije tehnološki unaprede, što će im omogućiti da posluju hibridno. Kako starije generacije preferiraju tradicionalan način rada i dolazak na posao svakog dana, u sklopu prve faze ovog poslovnog kompleksa će se takođe nalaziti i 128 parking mesta, za potrebe kompanija zakupaca.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje i prodaju je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji – CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

Komentari (0)

Biznis