Region

Zločin u Doboju: Supruga ubila muža, maloletna ćerka osumnjičena za saučesništvo

Komentari

Autor: Tanjug

01/02/2024

-

17:20

Tanjug

veličina teksta

Aa Aa

Policijska Uprava Doboj je dostavila Okružnom javnom tužilaštvu izveštaj o izvršenom krivičnom delu protiv A.K. (33), D.L. (19) i maloletne osobe (15) zbog krivičnog dela teško ubistvo S.K. iz Doboja, saopšteno je iz Tužilaštva.

"U odnosu na osumnjičeno maloletno lice, a na predlog tužilaštva, Osnovni sud u Doboju je dana 31. januara 2024. godine odredio jednomesečni pritvor. Za druga dva osumnjičena lica tužilaštvo će nakon ispitivanja i obrade istih uputiti predlog za određivanje pritvora nadležnom Okružnom sudu u Doboju", navodi se u saopštenju.

Dodaju da sada ne mogu dati više informacija zbog zaštite istrage koja je u toku.

Inače, policija je privela ćerku ubijenog Dobojlije Saše Kulišića (46), koju sumnjiče da je ocu u limunadu ili vodu sipala lekove kojim je omamljen.

Iz dobojske policije su juče otkrili ovaj detalj, a istragom se došlo do toga da se za ovo sumnjiči ćerka ubijenog Dobojlije.

"Zasad imamo informaciju da je na dan dva pre, određena vrsta lekova, ne znamo još tačno čega, sipana u vodu, limunadu, iz razloga da bi se što je više moguće oneosposobio i da ne bi mogao da pruži otpor", rečeno je iz dobojske policije.

Maloletna kćerka osumnjičena za saučesništvo

Policija je ranije uhapsila Kulišićevu suprugu Andreu Kajganić (33), koju terete da ga je izbola nožem i Dražena Lazarevića (19) sa kojim je bila u vezi.

Printskrin/Tanjug video

 

Maloletna kćerka Saše Kulišića osumnjičena je za saučesništvo u teškom ubistvu i određen joj je pritvor u trajanju do 30 dana, rečeno je u Osnovnom sudu u Doboju.

"Osnov za određivanje pritvora sadržan je u odredbi Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske (bojazan od ometanja krivičnog postupka uticajem na svedoke ili uništavanjem ili skrivanjem dokaza)”, naveli su u Osnovnom sudu u Doboju za banjalučku Alternativu tv..

Dodaju da je osumnjičenoj maloletnici određen staralac, kao i nadležna osoba ispred Centra za socijalni rad. 

 

Komentari (0)

Evropa