Region

Uhapšene dve osobe nakon rekordne zaplene kokaina u Crnoj Gori, traga se za još dvoje osumnjičenih

Komentari

Autor: Vijesti.me, Euronews Srbija

27/08/2021

-

10:41

Uhapšene dve osobe nakon rekordne zaplene kokaina u Crnoj Gori, traga se za još dvoje osumnjičenih
Uhapšene dve osobe nakon rekordne zaplene kokaina u Crnoj Gori, traga se za još dvoje osumnjičenih - Copyright Uprava policije Crne Gore

veličina teksta

Aa Aa

Dve osobe su uhapšene nakon rekordne zaplene kokaina u Crnoj Gori, a za još dve osumnjičene osobe se trage. Kako prenose podgoričke "Vijesti", uhapšeni su M.K. i B.K.

Iz Uprave policije su danas zvanično saopštili da je u akciji "187" policija u saradnji sa Upravom prihoda i carina zaplenila 1.205 pakovanja kokaina u Mojanovićima, u Zeti, ukupne težine preko jedne tone.

"Droga je pronađena u pošiljci banana. Dve osobe lišene su slobode", objavila je Uprava policije na Tviteru.

 

 

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović objavio je da čestita Ministarstvu unutrašnjih poslova, kao i Upravo policije na uspešnoj akciji i zapleni rekordne količine droge.

"Crna Gora neće biti zemlja kriminala", dodao je Abazović.

 

 

Službenici Uprave policije su i danas nastavili aktivnosti na tom predmetu.

U akciji Sektora za borbu protiv kriminala (SBPK), Centra bezbednosti Podgorica, Centra bezbednosti Bar i Uprave carina i prihoda, sinoć je pretreseno više objekata.

Takođe, više osoba privedeno je u podgorički Centar bezbednosti, a inspektori su ih do kasno u noć ispitivali o zaplenjenom skupocenom prahu.

Jedan od sagovornika "Vijesti" rekao je da je najveći deo te droge pronađen u Zeti, a drugi sagovornik tvrdi da je deo zaplenjenog kokaina pronađen i u Baru, ali te informacije nisu potvrdili zvaničnici.

Službenici Uprave policije sinoć oko 22 sata praktično su blokirali bulevar i prilaze Centru bezbednosti Podgorica zbog te akcije.

Policajci su sa puškama obezbeđivali višemilionski vredan zaplijenjeni tovar.

Komentari (0)

Evropa