Region

Krivokapić: Nisam znao za akciju zaplene kokaina

Komentari

Autor: Tanjug

30/08/2021

-

15:44

Krivokapić: Nisam znao za akciju zaplene kokaina
Krivokapić: Nisam znao za akciju zaplene kokaina - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić tvrdi da nije imao nikakva saznanja o akciji u kojoj je zaplenjeno 1,4 tone kokaina sve dok ona nije okončana.


Krivokapić je na konferenciji za novinare povodom najveće zaplene kokaina u istoriji Crne Gore rekao da su hteli da ga obaveste, ali da im je on rekao da mu "ne trebaju mi saznanja, nego dela".

Rekao i da će, ako se u narednim danima nešto desi, biti odgovorne male grupe koje su nezadovoljne rezultatima ove akcije.

Potpredsednik Vlade Dritan Abazović je ovu akciju zaplene ocenio istorijskom na kojoj bi im, kako je kazao, pozavidele i SAD.

"Šverc narkotika je trajao godinama, decenijama. Verovatno ga ni ova vlada neće u potpunosti suzbiti... Ali ću vam reći jedno, vrednost zaplenjenog kokaina je koliko pet bolnica, ili deset fabrika na severu", rekao je Abazović, preneli su crnogorski mediji.

O puštanju na slobodu osumnjičene za ovaj šverc koakina, Abazović je rekao da je istražni sudija Ivanović morao da se izuzme iz tog slučaja budući da je u kumovskoj vezi sa privedenima, ocem i ćerkom, a to što nije neka mu, kazao je, služi na čast.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa