Region

Ubijen načelnik policije u Prijedoru, opsadno stanje u gradu

Komentari

Autor: Tanjug

21/03/2022

-

10:35

Ubijen načelnik policije u Prijedoru, opsadno stanje u gradu
Tanjug/Dimitrije Goll - Copyright Tanjug/Dimitrije Goll

veličina teksta

Aa Aa

Radenko Bašić, načelnik Sektora kriminalističke policije PU Prijedor, ubijen je jutros u pucnjavi u ovom gradu, potvrđeno je nezvanično Radio televiziji Republike Srpske.

Pucnjava se desila u naselju Pećani u 06.35 časova. Iz MUP-a Srpske, saopšteno je ranije da je nepoznato lice pucalo iz vatrenog oružja na osobu inicijala R.B., policijskog službenika PU Prijedor. Na terenu su pripadnici SAJ-a i Žandarmerije Srpske.

"Pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzimaju se mere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti prijave", naveli su ranije iz Policijske uprave Prijedor.

Zbog ubistva načelnika sektora kriminalističke policije Prijedor, pretresi se vrše i u Banjaluci. U gradu je nekoliko punktova na kojima policajci sa dugim cijevima kontrolišu pojedina vozila, prenela je RTRS.

Kako piše Klix.ba, policija je odmah opkolila ceo grad u potrazi za ubicom, a stanovnici ovog naselja su tamošnjim novinarima rekli kako su šokirani ubistvom, pogotovo uzimajući u obzir da je ubijeni bio "dobar i prijatan", kako prenosi Srpskainfo.

Komentari (0)

Evropa