Region

Joković tvrdi da su Demokrate i DPS dogovorili obaranje vlade, Demokrate: Ni reč nismo razmenili sa DPS-om

Komentari

Autor: RTCG

08/08/2022

-

16:41

Joković tvrdi da su Demokrate i DPS dogovorili obaranje vlade, Demokrate: Ni reč nismo razmenili sa DPS-om
Vladimir Joković - Copyright skupstina.me/Skupština Crne Gore

veličina teksta

Aa Aa

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković izjavio da ima pouzdane informacije da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokrate dogovorili da 19. avgusta obore Vladu Crne Gore.

"Ono što su moje informacije veoma pouzdane, to je da su DPS i Demokrate sve dogovorili. Na njima je. Videćemo kako će na to gledati, ali ako su oni koji žele da obore ovu Vladu zato što je potpisala Temeljni ugovor spremni da idu da taj Temeljni ugovor bude poništen, kao što je najavio DPS, neka im je sa srećom", rekao je Joković za Radio Crne Gore. Joković je naveo da je SNP završio svoj politički cilj ulaska u Vladu i da posve rasterećeno čeka rezultate glasanja 19. avgusta.

Demokratska Crna Gora reagovala je na ovu izjavu Jokovića saopštivši da sa DPS-om nisu ni slova razmenili.

"Sa DPS-om ni slova razmenili nismo, ali čemu nervoza gospodine Jokoviću? Ni prva, ni poslednja Vlada koja bi pala, ali jeste jedina na svetu koja je izgubila parlamentarnu većinu u prvih 100 dana i kojoj 90 odsto Parlamenta ne veruje", poručile su Demokrate.

Kažu i kako Joković ima problem sa istinom.

"Šta reći o političaru koji je kazao da se uvek izjašnjavao kao Srbin, pa uhvaćen sa 30 godina kao Crnogorac, koji je govorio da nikad nije bio u DPS-u, pa uhvaćen kao DPS-ovac, koji je govorio da mu kao šefu ekonomskog sistema Crne Gore ne pada na pamet da izučava ekonomske teorije, osim da ovom političaru nisu sve ovce na broju. Pouzdano znamo da najmanje 40 godina ima problem sa istinom", zaključile su Demokrate.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa