Region

Pucnjava na plaži na Pagu: Ubijen muškarac, policija potvrdila da je uhapšeni napadač državljanin Srbije

Komentari

Autor: Index

25/08/2022

-

09:39

Pucnjava na plaži na Pagu: Ubijen muškarac, policija potvrdila da je uhapšeni napadač državljanin Srbije
Pucnjava na plaži na Pagu: Ubijen muškarac, policija potvrdila da je uhapšeni napadač državljanin Srbije - Copyright Tanjug/HINA/Zvonko Kucelin

veličina teksta

Aa Aa

Jedan muškarac je podlegao povredama koje je zadobio rano jutros u pucnjavi koja se dogodila u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, uz popularnu plažu Zrće.

Policija je dojavu o pucnjavi, kako piše hrvatski portal Index, dobila jutros oko šest sati i odmah izašla na lice mesta. Društvenim mrežama, navodi se, kruže snimci prema kojima je do sukoba došlo ispred jednog noćnog kluba.

Policija je privela osobu koja se dovodi u vezi sa ovim događajem, a povređeni muškarac je podlegao u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici. Nema informacija o identitetu muškarca, a Index prenosi da je upitanju mlađi muškarac, kao i da ima ranu od metka na glavi.

Na mesto događaja odmah je dotrčalo više osoba, uglavnom mlađih stranaca koji su se tu zatekli. Okrenuli su upucanog mladića i počeli oživljavanje. Na mestu događaja sprovodi se uviđaj i kriminalističko istraživanje kako bi se, kako se navodi, utvrdile sve činjenice i okolnosti ovog događaja.

Kako prenosi lokalni portal Zadarski.hr, navodno je sukob nastao između državljana Srbije i Crne Gore, nakon čega je državljanin Crne Gore ranjen. Načelnik policijske stanice Pag Željko Blaić potvrdio je da je uhapšeni zbog ubistva državljanin Srbije, kao i da je hrvastka policija odmah kontaktirala srpsku policiju.

On nije mogao da potvrdi da li je u pitanju naručeno ubistvo, a o tome da li je ubijeni državljanin Crne Gore kazao je da će javnosti biti predstavljen njegov identitet čim bude utvrđen.

Kako prenose podgoričke Vijesti pozivajući se na nezvanične izvore, ubijen je G.V. iz Herceg Novog.

Načelnik Opštine Kolan Šime Gligora rekao je kako je čuo šta se dogodilo, ali da trenutno nema više informacija od onoga što je dala policija. "Upoznat sam s događajem, ali za sad ne mogu da komentarišem okolnosti. Kada budem znao više o tome ću obavestiti javnost", rekao je Gligora.

Komentari (0)

Evropa