Region

DPS: Građani nam ukazali poverenje na izborima da stabilizujemo državu

Komentari

Autor: Tanjug

12/06/2023

-

22:35

DPS: Građani nam ukazali poverenje na izborima da stabilizujemo državu
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Građani su na izborima ukazali poverenje Demokratskoj partiji socijalista (DPS) da bi stabilizovala državu i pokrenula je u pravcu razvoja, i svi koji taj posao shvataju odgovorno imaju partnera za razgovor u strankama iz koalicije "Zajedno", poručili su danas iz DPS-a.

Iz DPS-a su istakli da su u sedam opština osvojili ubedljivo najveći broj glasova, prenela je RTCG.

"I pored konstantnih pokušaja da se DPS marginalizuje na političkoj sceni Crne Gore, sa zadovoljstvom konstatujemo da građani ipak nisu naseli na spinove i klevete koje je ova vlast lansirala, nastojeći da zloupotrebom institucija snizi rejting naše stranke", navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a su rekli da su rezultati parlamentarnih izbora pokazali koliko su bila nerealna očekivanja pojedinih partija da će uspeti da sakupe dve trećine podrške građana i na osnovu toga menjaju Ustav i narušavaju građanski koncept države.

"Zato očekujemo u narednom periodu da politika u Crnoj Gori dobije ozbiljne aktere koji će se odgovorno ponašati", naveli su iz DPS-a.

U saopštenju se zaključuje da svi koji ovaj posao shvataju odgovorno i ne trguju interesima građana i države, imaju partnera za razgovor u DPS-u i strankama iz koalicije "Zajedno!".

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa