Region

U pucnjavi u Nikšiću, ubijen mladić

Komentari

Autor: Tanjug

02/09/2023

-

09:28

U pucnjavi u Nikšiću, ubijen mladić
Ilustracija - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

U pucnjavi koja se dogodila rano jutros oko 3.40 sati u Nikšiću ubijen je R.P. (31) iz Nikšića, saopšteno je CdM-u iz policije. Uhapšene su dve osobe. 

"Slobode je lišen R.R. (23) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, dok je V.R. (31) iz Nikšića lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca", saopštilo je MInistarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore.

Radiotelevizija Nikšić navodi da je Nikšićanin ubijen iz vatrenog oružja i da je transportovan u bolnicu. Uviđaj je obavila viša državna tužiteljka iz Podgorice.

Kako je navedeno, jutros oko 03.40 sati u Medicinski centar u Nikšiću je na ukazivanje lekarske pomoći dovezen R.P. (31) iz Nikšića sa povredama zadobijenim od vatrenog oružja, bez znakova života.

Osumnjičena lica su od ranije poznata policija - R.R. je registrovan kao počinilac dela iz oblasti zloupotrebe droga, dok je V.R. registrovan kao izvršilac dela iz oblasti nasilja.

"Preduzimaju se aktivnosti u cilju identifikacije lica i utvrđivanja okolnosti navedenog krivičnog dela”, rekli su iz policije. Istraga je u toku.


 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa