Evropa

Oglasila se predsednica Evropskog parlamenta nakon pucnjave u Briselu u kojoj je povređena asistentkinja te institucije

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Tanjug

07/12/2023

-

08:37

Oglasila se predsednica Evropskog parlamenta nakon pucnjave u Briselu u kojoj je povređena asistentkinja te institucije
Oglasila se predsednica Evropskog parlamenta nakon pucnjave u Briselu u kojoj je povređena asistentkinja te institucije - Copyright EPA-EFE/OLIVIER MATTHYS

veličina teksta

Aa Aa

Moje misli su sa članicom osoblja i ostalim povređenim u pucnjavi u Briselu, saopštila je predsednica Evropskog parlamenta Roberta Metsola, nakon pucnjave koja se sinoć dogodila u Briselu i u kojoj je, između ostalih, povređena i pomoćnica člana EP.

Naime, reč je o pomoćnici člana EP iz redova Evropske narodne partije koja je zajedno sa još tri osobe juče ranjena u pucnjavi, a prema pisanju lokalnih medija navodi se da nadležni ne smatraju da je u pitanju teroristički napad.

EPA-EFE/OLIVIER MATTHYS

 

Potparol Evropske narodne partije potvrdio je da je žena, čije ime nije navedeno, koja radi za švedskog člana grupe, ranjena i prebačena u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život.

EPA-EFE/OLIVIER MATTHYS

 

"Moje misli su sa članicom osoblja i ostalim povređenim u pucnjavi u Briselu. Želim im svima brz oporavak i zahvalna sam hitnim službama. Razgovarala sam sa šefom pomoćnice i razgovaraću s njom čim se oporavi", poručila je predsednica Evropskog parlamenta preko svog potparola.

Podsetimo, ukupno četiri osobe su ranjene tokom pucnjave koja se desila u večernjim satima u poznatoj šoping ulici u briselskoj opštini Iksel.

Komentari (0)

Evropa