Evropa

Nešić: Ramo bi želeo da bude "šehid" u Federaciji BiH, ali samo zbog broja lajkova na mrežama

Komentari

Autor: Tanjug

04/05/2024

-

18:03

Nešić: Ramo bi želeo da bude "šehid" u Federaciji BiH, ali samo zbog broja lajkova na mrežama
FoNet/MUP Srbije - Copyright FoNet/MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Ministar bezbednosti u Savetu ministara Nenad Nešić rekao je da je federalni ministar unutrašnjih poslova Isak Ramo spreman da pogine za broj lajkova i pregleda na društvenim mrežama Tik-Tok i Instagram i da zato daje bombastične izjave poput one da bi mu bilo drago da pogine za BiH jer bi u tom slučaju bio "šehid".

"Gospodine Ramo, čuvajte Vašu kuću koju niko od nas ne želi da napadne, a mi ćemo vrlo dobro čuvati našu kuću i odbraniti je i životom i čašću i svim onim što je potrebno", rekao je Nešić.

Nešić je ponovio da BiH može opstati samo u okviru Dejtonskog mirovnog sporazuma i ustavnog poretka koji proizilazi iz Dejtona.

Istakao je da se srpski narod neće odreći slobode i Republike Srpske.

"Mogu da ga razumem ako misli da gine za svoju kuću, za Federaciju BiH (FBiH), a što se tiče Republike Srpske, neka se ne brine. Ima nas koji smo spremni poginuti sa Srpsku, braniti je od raznoraznih Rama, Isaka i svih onih koji joj žele loše", naveo je Nešić, prenela je Srna.

Ministar unutrašnji poslova FBiH Isak Ramo rekao je da bi mu bilo drago da pogine za BiH jer bi u tom slučaju bio "šehid".

"Bilo bi mi drago da poginem za ovu državu, ja to ne krijem. Јa kad poginem za ovu državu ja sam šehid", rekao je Ramo u podkastu sarajevskog "Oslobođenja".

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa