Evropa

Britanski premijer ostao bez reči: Džonson pomešao beleške tokom govora

Komentari

Autor: Tanjug

22/11/2021

-

12:36

Britanski premijer ostao bez reči: Džonson pomešao beleške tokom govora
Boris Džonson - Copyright Tanjug/AP/Yui Mok/PA

veličina teksta

Aa Aa

Britanski premijer Boris DŽonson nakratko je danas ostao bez reči kada je na trenutak pomešao svoje beleške tokom govora, pre nego što je počastio poslovne lidere anegdotom o svojoj nedavnoj poseti tematskom parku "Pepa prase".

Pretražujući svoje beleške, Džonson je uzdahnuo i više puta rekao "izvinite", nakon što je nakratko prekinuo svoje obraćanje Konfederaciji britanske industrije u severnoj Engleskoj, prenosi agencija Rojters.

Nakon toga je počeo da govori o tehnološkim jednorozima, a zatim o poseti tematskom parku "Pepa prase", zasnovanom na dečjoj animiranoj TV emisiji o ružičastoj svinji i njenim prijateljima i porodici.

"Juče sam otišao, kao što bi svi trebalo, u svet Pepa praseta. Sviđa mi se. Svet Pepa praseta je vrsta mesta koja mi se dopada: ima bezbedne ulice i disciplinu u školama", rekao je Džonson poslovnim rukovodiocima.

"Ko bi poverovao da će svinja koja izgleda kao fen za kosu, svinja koju je BBC odbio, sada biti izvezena u 180 zemalja sa tematskim parkovima kako u Americi tako i u Kini?", rekao je Džonson.

Komentari (0)

Evropa