Evropa

Medicinska sestra iz Prokuplja nađena mrtva u Italiji, porodica skuplja novac da preveze telo u Srbiju

Komentari

Autor: Euronews Srbija

24/07/2022

-

16:23

Medicinska sestra iz Prokuplja nađena mrtva u Italiji, porodica skuplja novac da preveze telo u Srbiju
Medicinska sestra iz Prokuplja nađena mrtva u Italiji, porodica skuplja novac da preveze telo u Srbiju - Copyright gofundme.com/Privatna arhiva

veličina teksta

Aa Aa

Telo medicinske sestre iz Srbije, Tanje Komatinović (31), pronađeno je u petak ujutru u njenom domu u Vićenci, javili su lokalni medii. Policija istražuje uzroke iznenadne smrti, a uviđaj je izvršio i dežurni tužilac.

Kako su komšije rekle, u večeri pre smrti se iz njene kuće čula svađa između nje i bivšeg supruga, zbog čega je reagovala i policija, ali to nije dugo trajalo.

Jutro nakon toga je njene kolege, koje su kao i svaki dan došle po nju kako bi zajedno otišli na posao, nisu pronašle niti je viđena da je izašla iz kuće, a kasnije ni na poslu, zbog čega su i pozvali pomoć, prenosi "Il đornale di Vićenca".

Hitne službe provalile su u njenu kuću, ali lekarima na licu mesta nije ostalo ništa drugo nego da konstatuju smrt.

Devojka čije je telo nađeno bila je iz Prokuplja, a njena porodica mora da sakupi novac kako bi mogla da je preveze i sahrani u Srbiji.  U tu svrhu, osnovana je i kampanja za prikupljanje novca na sajtu "Fundraiser", a svi koji žele mogu donirati novac na zvaničnoj stranici kampanje.

Komentari (0)

Evropa