Evropa

Akcija španske policije: Srbin na Ibici uhapšen zbog trgovine drogom, zaplenjeno 15 kilograma kokaina

Komentari

Autor: Tanjug

08/07/2023

-

10:51

Akcija španske policije: Srbin na Ibici uhapšen zbog trgovine drogom, zaplenjeno 15 kilograma kokaina
Akcija španske policije: Srbin na Ibici uhapšen zbog trgovine drogom, zaplenjeno 15 kilograma kokaina - Copyright Policía Nacional España

veličina teksta

Aa Aa

Španska policija uhapsila je na Ibici Srbina osumnjičenog za trgovinu drogom, a kod koga je pronašla veću količinu pet različitih narkotika.

Kod uhapšenog Srbina, koji je sada u pritvoru, pronađeno je 15 kilograma kokaina, 2,5 kilograma ketamina, dva metamfetamina i 3.000 tableta ekstazija, objavio je "Periodiko de Ibiza".

Policijski izvori su saopštili u petak da su hapšenje u ponedeljak izvršili agenti nacionalne policije za borbu protiv droge i organizovanog kriminala Udiko iz policijske stanice na Ibici. 

Policía Nacional España

 

Kako se navodi, operacija je iznenadila osumnjičenog kada se spremao da uđe u kuću noseći kofer i tada su agenti zaplenili 10 kilograma kokaina. Nakon toga su agenti zatražili sudski nalog i nastavili da pregledaju kuću.

Policijski izvori navode da je Udiko prilikom pregleda kuće pronašao 34.000 evra, kao i još pet kilograma kokaina, 2,5 kilograma ketamina, dva kilograma metamfetamina, 3.000 tableta ekstazija i 100 grama marihuane.

Pored toga, prilikom pretresa kuće otkriveni su alati i pribor koji nesumnjivo ukazuju da su upotrebljavani za direktnu prodaju tih supstanci na ilegalnom tržištu, na šta već ukazuje velika količina i raznovrsnost zaplenjene droge, kao i prisustvo doza spremnih za direktnu prodaju krajnjim potrošačima, "Periodiko de Ibiza".

Policía Nacional España

 

Agenti su pronašli, između ostalog, mašinu za vakuum pakovanje, knjigovodstvene knjige, nekoliko telefonskih kartica i vagu.

Komentari (0)

Evropa