Izbori 2022

Grujičić obišla Moravički okrug, pozvala građane da daju ideje za razvoj Srbije

Komentari

Autor: Tanjug

01/03/2022

-

17:44

Grujičić obišla Moravički okrug, pozvala građane da daju ideje za razvoj Srbije
Grujičić obišla Moravički okrug, pozvala građane da daju ideje za razvoj Srbije - Copyright TANJUG/ SNS

veličina teksta

Aa Aa

Prva na listi kandidata za poslanike "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", Danica Grujičić obišla je danas Moravički okrug i tom prilikom pozvala sve građane da daju svoje ideje za razvoj Srbije.

Ona je u Takovu rekla da je to mesto izuzetno važno za Srbiju, kako zbog ljudi koji tu žive, tako i zbog istorije.

"Iz ovog mesta pre 207 godina počelo je stvaranje moderne srpske države. Politika predsednika Vučića podseća na politiku Miloša Obrenovića i ono što je najvažnije je da danas vidimo jednak razvoj svih delova Srbije", dodala je Grujičić.

Poručila je da su Beograd, kao i mnogi gradovi u unutrašnjosti dobili nove zgrade, bolnice, aparate.

"Danas vidimo i sve novoizgrađene puteve koji mladima omogućavaju da svoje porodice i poslove vezuju za seoske sredine. Takav trend Srbije mora da se nastavi, ako želimo da zadržimo mlade", istakla je Grujičić, saopštila je njena stranka.

Sa njom u poseti Moravičkom okrugu, bili su i Milica Nikolić i Krsto Janjušević, takođe kandidati za poslanike liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve". Nikolić je poručila da "svaki čovek u Gornjem Milanovcu i Čačku vidi koliko su auto-put, nova radna mesta i nove investicije oživeli ovaj kraj".

"Ne smemo da stanemo, ne smemo da se vraćamo u prošlost, nego da hrabro idemo u budućnost. Da svi podržimo politiku predsednika Vučića i dalji napredak i razvoj naše Srbije", rekla je Nikolić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town