Izbori 2022

Ðilas na konvenciji u Boru: Imate za šta da glasate – za uvođenja reda u državi

Komentari

Autor: Tanjug

25/03/2022

-

21:52

Ðilas na konvenciji u Boru: Imate za šta da glasate – za uvođenja reda u državi
Ðilas na konvenciji u Boru: Imate za šta da glasate – za uvođenja reda u državi - Copyright Fonet

veličina teksta

Aa Aa

Imate protiv čega da glasate – protiv haosa u državi, a imate i za šta da glasate – za uvođenja reda u državi, poručio je večeras Dragan Ðilas u Boru na svečanoj konvenciji liste Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije.

Poručio je i da sada ima za šta da se glasa: "Za povećanje plata svima za 12 odsto, za garantovane otkupne cene i subvencije u poljoprivredi, za to da proizvodimo srpski traktor, da olakšamo preduzetnicima i uložimo u njih, a ne u strane investitore, za povratak u većinsko državno vlasništvo kompanija koje koriste prirodne resurse - za dobar život".

Profesor Čedomir Čupić rekao je Boranima da imaju "dva bogatstva, prvo prirodno bogatstvo, ono koje liči na sunce i drugo ljude - 28 nacija":

"Oba ova bogatstva su ugrožena. Ugrozila ih je samovolja i jedan uzurpator koji uništava vaše prirodno bogatstvo i vas kao ljude. I to više ne smemo dozvoliti. Nemam ništa protiv stranih investitora, ali mora da se zna ko su i zašto dolaze i zašto prirodno bogatstvo ne ostaje srpsko, a ugovori moraju biti javni. Ne sme se dozvoliti sa se prirodno bogatstvo izgubi za minut, nekada je bolje i ne dirati ga", rekao je Čupić.

Dodao je da je podržao opoziciju jer zna da će se oni sutra boriti isključivo za javni interes, te poručio da je "važno izaći na izbore i poslati ovu vlast u prošlost".

Branimir Jovančićević, kandidat liste Ujedinjeni za pobedu Srbije rekao je da parlamentarna listu koju predvodi Marinika Tepić, kao i general Zdravko Ponoš vraćaju dostojanstvo Srbiji i njenim građanima, vraćaju slobodu u kojoj će najbolji odlučivati.

"A u takvom ambijentu biće potpuno normalno da se dobro definisanim strategijskim pristupom u oblasti životne sredine i njene zaštite brojni problemi reše", kazao je Jovancićević.

Komentari (0)

Talk of the town