Izbori 2022

PUPS: Strane kompanije da budu društveno odgovorne

Komentari

Autor: Tanjug

26/03/2022

-

17:33

PUPS: Strane kompanije da budu društveno odgovorne
Milan Krkobabić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić je sa predizbornog mitinga u Smederevu poručio stranim investitorima da našim radnicima daju ista prava kao i onima u svojim zemljama, ako žele da nas ohrabre na putu ka Evropskoj uniji.

"Podsećamo ih na nešto što se zove korporativna društvena odgovornost, interna i eksterna. Interna podrazumeva dobre ugovore, sigurne zarade, učešće u upravljanju i dobiti, a eksterna brigu o okolini, zaštiti životne sredine, onako kako to rade u svojim zemljama", istakao je Krkobabić, saopšteno je iz PUPS-a.

Predstavnik Srpske napredne stranke, gradonačelnik Smedereva Jovan Beč, podsetio je na jednu od najranijih i najuspešnijih saradnji SNS-a i PUPS-a u Smederevu i istakao da je uveren u zajedničku pobedu na izborima.

"Mir i stabilnost su osnov da Srbija razmišlja o prosperitetu. Srpska liga kao pouzdan koalicioni parter PUPS-a daje punu podršku lideru PUPS-a Milanu Krkobabiću i njegovim naporima da zajednička lista pod rednim brojem 1, predvođena zajedničkim kandidatom za predsednika Aleksandrom Vučićem, to omogući“, poručio je u ime "Srpske lige", koalicionog partnera PUPS-a, predsednik Aleksandar Ðurđev.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town