Izbori 2022

Šapić: SC Obrenovac biće pravi biser Beograda

Komentari

Autor: Tanjug

26/03/2022

-

12:36

Šapić: SC Obrenovac biće pravi biser Beograda
Šapić: SC Obrenovac biće pravi biser Beograda - Copyright Tanjug/GO Srpske napredne stranke

veličina teksta

Aa Aa

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić posetio je danas u Obrenovcu prostor na kome će biti izgrađen jedan od najmodernijih i najboljih atletskih stadiona u Srbiji, gde se potpuno renovira postojeći hotel, proširuje bazen i akva park, a pored fudbalskog stadiona prave dodatni fudbalski kapaciteti, saopštila je danas Šapićeva info služba.

"Sportski kompleks koji niče ovde u Obrenovcu, postaće pravi biser Beograda i mesto okupljanja ne samo najboljih srpskih sportista, nego se nadamo i najboljih sportista sveta", rekao je Šapić.

On je istakao da je ovaj projekat veoma značajan za Obrenovac i da će kada bude bio gotov, podići privredni potencijal opštine, ali i postati centar okupljanja najboljih evropskih sportista.

"Siguran sam da će Atletski stadion postati pravi sportski biser Beograda. A čitav kompleks da će pružati najbolje uslove za pripreme i biti centar sportskog turizma u Srbiji. Moja obaveza, ukoliko postanem gradonačelnik Beograda, biće da, u skladu sa onim čime sam se u prošlosti bavio, učinim sve da u Obrenovac dolazi što veći broj, kako naših, tako i najboljih svetskih sportista", rekao je Šapić.

Naglasio je da će ovaj stadion, osim sportistima, biti dostupan i svim građanima Beograda.

"Ideja mi je da i sve bazene u Beogradu učinimo bar u toku leta besplatnim svim građanima. Ja sam u tome uspeo na Novom Beogradu i pokušaću to da sprovedem i na nivou grada - naveo je on.

Šapić je posetio i osmočlanu obrenovačku porodicu Nedić, kojoj je posle poplava 2014. godine u kojima su izgubili krov nad glavom, obezbedio novi dom. Drago mi je što smo tada uspeli da vam pomognemo koliko smo mogli, što ste posle svega uspeli da se skućite, ali i proširite porodicu. U budućnosti ćemo nastojati da pomognemo svima koji budu širili porodice, jer život bez dece nema smisla i budućnosti, zaključio je Šapić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town