Izbori 2022

Tadić: Imamo plan za reformu poljoprivrede

Komentari

Autor: Tanjug

25/03/2022

-

13:20

Tadić: Imamo plan za reformu poljoprivrede
Boris Tadić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Nosilac liste za parlamentarne izbore koalicije "Ajmo ljudi" Boris Tadić i kandidati za poslanike posetili su poljoprivredno gazdinstvo "SM Agrar" u Ečkoj kod Zrenjanina, gde su predstavili su svoje viđenje reforme poljoprivrede iz ekonomskog programa "Novi ekonomski dogovor".

Tadić je rekao da je u tom programu poljoprivreda označena kao jedan od temelja privrede, a reforme koje predlažu odnose se, pre svega, na primenu novih tehnologija i reformu politike subvencionisanja. On je naveo i da je politika subvencija poljoprivrede bila bolja u vreme bivše vlasti, saopštila je koalicije "Ajmo ljudi".

"Vratićemo politiku subvencija koja će biti prilagođena potrebama savremene poljoprivrede i poljoprivrednika", rekao je Tadić, koji tvrdi da je cena hrane u Srbiji u poslednjih godinu dana porasla tri puta više od evropskog proseka, što je, smatra, nedopustivo.

Imanje Aleksandra Popova u Ečkoj, kandidata za poslanika koalicije "Ajmo ljudi", sa Tadićem su posetili i kandidati Aris Movsesijan, dr. Dejan Žujović, general u penziji Petar Radojčić, Nada Kolundžija, Vojislav Janković, kao i Luka Ðolić iz pokreta "1 od 5 miliona".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town