Izbori 2022

Šešelj: Očekujemo da će narodna volja biti naklonjena Srbiji

Komentari

Autor: Tanjug

03/04/2022

-

21:20

Šešelj: Očekujemo da će narodna volja biti naklonjena Srbiji
Šešelj: Očekujemo da će narodna volja biti naklonjena Srbiji - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj poručio je večeras da očekuje da će narodna volja biti naklonjena radikalima. 

"Nadamo se da će nam narod ukazati poverenje, da ćemo na izborima povratiti parlamentarni status i biti zastupljeni u Skupštini", rekao je Šešelj za Tanjug u izbornom štabu radikala. 

On je dodao da očekuju da će SRS imati odborničku grupu i u Skupštini grada Beograda, kao i u drugih 13 lokalnih samouprava gde su danas održani lokalni izbori. 

Jakšić: Radikalima je mesto u skupštini

Šef izbornog štaba SRS Ðurađ Jakšić izjavio je večeras, nakon zatvaranja birališta, da je radikalima mesto u Narodnoj skupštini, što je njihov cilj i što očekuju od današnjih izbora. Jakšić je novinarima, u izbornom štabu SRS, rekao da, kada nema radikala u parlamentu nema ni "prepoznatljive radikalske opozicione oštrice", zbog čega se vlast opusti.

U izborni štab, gde se čekaju prvi preliminarni rezultati izbora, među prvima je došao predsednik SRS i nosilac liste za parlamentarne izbore Vojislav Šešelj, sa zamenikom predsednika, Aleksandrom Šeseljem. Sa njima su i kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda Miljko Ristić, Ljiljana Mihajlović, potpredsednica stranke Vjerica Radeta, Miljan Damjanović.

Srpska radikalna stranka je domaćinski, kao i svake godine, dočekala članove stranke i medije, koji večeras prate zbivanja u njihovom izbornom štabu.

 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town