Izbori 2022

Dogovor dela opozicije: SSP, PSG, PZP i Sindikat Sloga nastupaće u jednom klubu poslanika

Komentari

Autor: Tanjug

24/05/2022

-

22:30

Dogovor dela opozicije: SSP, PSG, PZP i Sindikat Sloga nastupaće u jednom klubu poslanika
Dogovor dela opozicije: SSP, PSG, PZP i Sindikat Sloga nastupaće u jednom klubu poslanika - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Stranka slobode i pravde, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret i Sindikat Sloga saopštili su večeras da su se dogovorili da u Skupštini Srbije nastupaju zajedno u okviru jednog poslaničkog kluba.

Uz pripadnike ovih organizacija u klubu, koji će sa 16 poslanika biti najveći opozicioni klub u Skupštini Srbije, biće i nestranačke ličnosti - Marija Lukić, prof Vladimir Obradović i Slaviša Ristić, dodaje se u zajedničkom saopštenju Stranke slobode i pravde, Pokreta slobodnih građana, Pokreta za preokret i Sindikata Sloga.

Zajednički poslanički klub će predvoditi potpredsednica SSP-a Marinika Tepić, a njen zamenik biće Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana.

"Odmah po konstituisanju Skupštine naši poslanici će inicirati raspravu o nadolazećoj krizi koja će imati posledice po život građana, a predložiće i niz zakona koje smo pripremili čijim bi usvajanjem Srbija postala bolje mesto za život", dodaje se u saopštenju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Izbori 2022