Aktuelno iz kulture

U susret Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga Ljiljana Habjanović Đurović izdala dve knjige za decu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/10/2023

-

12:26

U susret Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga Ljiljana Habjanović Đurović izdala dve knjige za decu
U susret Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga Ljiljana Habjanović Đurović izdala dve knjige za decu - Copyright Nemanja Maraš

veličina teksta

Aa Aa

Književnica Ljiljana Habjanović Đurović predstaviće se na ovogodišnjem 66. Međunarodnom beogrdskom sajmu knjiga sa dva nova naslova i to oba namenje deci: “Pomeranka Lili: moji slavni preci” i “Iva i ptice”.

Pored do sad objavljenih 11 knjiga za decu, Ljiljana Habjanović Đurović predstavlja dve nove priče za dečiju publiku: “Pomeranka Lili: moji slavni preci” – priča o maloj pomeranki Lili kroz koju saznajemo zanimljive detalje o slavnim pomerancima koje su voleli veliki naučnici, umetnici i vladari. Knjiga “Iva i ptice” je živopisna priča o devojčici koja je učila kako da onima koje istinski volimo pružimo slobodu.

Promo

 

Ovogodišnje učestvovanje na Sajmu knjiga za Habjanović Đurović ima poseban značaj, jer je obeleženo značajnim profesionalnim jubilejima. Naime, književnica ove godine obeležava 35 godina rada i objavljivanja prve knjige, kao i 20 godina izdavanje knjige “Igra anđela” i rada izdavačke kuće Globos Aleksandrija.

Ovogodišnji Beogradski sajam knjiga počinje 21. oktobra 2023. i trajaće do 29. oktobra, a Ljiljana Habjanović Đurović će, kao i svake godine, na štandu svoje izdavačke kuće biti dostupna za razgovor sa čitaocima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura