Aktuelno iz kulture

Tejlor Svift objavila drugu verziju pesme "The Lakes": "Prošlo je godinu dana otkako smo svi zajedno pobegli iz stvarnog sveta"

Komentari

Autor: Today

25/07/2021

-

22:41

Tejlor Svift objavila drugu verziju pesme "The Lakes": "Prošlo je godinu dana otkako smo svi zajedno pobegli iz stvarnog sveta"
Tejlor Svift - Copyright AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Prošlo je godinu dana otkako je Tejlor Svift objavila svoj album "Folklore" koji joj je doneo jednu od mnogih Gremi nagrada koje je osvojila tokom karijere. U znak zahvalnosti prema svojim obožavaocima, pop zvezda tim povodom je objavila i "originalnu" verziju bonus pesme sa tog albuma pod nazivom "The Lakes". 

Svift je iznanada objavila svoj album 24. jula 2020. godine u potpuno drugačijem muzičkom stilu od onog na koji su navikli njeni slušaoci, prenosi Tudej.

Promena se isplatila, budući da je album dospeo na vrh Bilbordove liste 200 najboljih albuma i na tom mestu ostao punih osam nedelja. Takođe, zahvaljujući "Folkloru", Svift je postala prva žena koja je tri puta dobila Gremi nagradu za album godine.

Povodom godišnjice objavljivanja albuma, pevačica je objavila posebnu posvetu na Instagramu.

"Prošlo je godinu dana otkako smo svi zajedno pobegli iz stvarnog sveta na neko jednostavnije mesto, sa visokim drvećem i slanim vazduhom. Tamo gde vam je dozvoljeno da svakog dana nosite čipkane spavaćice u kojima izgledate kao viktorijanski duh i da vas niko ne gleda čudno zbog toga. Postojite samo vi i vaša izmišljena koliba i priče koje smišljate da vam prođe vreme. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

U znak zahvalnosti svima vama koji ste učinili da ovaj album bude takav kakav jeste, želela sam da vam pružim originalnu verziju pesme 'The Lakes'. Srećna godišnjica Rebeki, Beti, Inez, Džejms, Augustini i životima koje smo svi stvorili oko njih", napisala je pevačica u svojoj objavi, u kojoj se ženska imena odnose na likove iz pesama na "Folklore" albumu.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura