Aktuelno iz kulture

Ove nedelje se završeva drama na Superstar kanalu: "Požar" će upaliti kraj serije "Poseta"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

23/10/2023

-

15:01

Ove nedelje se završeva drama na Superstar kanalu: "Požar" će upaliti kraj serije "Poseta"
Ove nedelje se završeva drama na Superstar kanalu: "Požar" će upaliti kraj serije "Poseta" - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Serija "Poseta", u produkciji Telekoma Srbija i Mir Media, ulazi u završnu fazu i to poslednjom pričom "Požar", koja će se emitovati od večeras do četvrtka, u 21h, samo na Superstar kanalu.

Poslednji serijal donosi nam priču o zapaljenoj poljoprivrednoj hladnjači u živopisnoj vojvođanskoj varošici, čiji će razbuktali požar uništiti, ne samo kumovske i prijateljske, već i porodične veze. Jedan ambiciozni i neiskusni advokat doprineće da se varošica probudi iz učmalosti u koju je zapala i da delilaca pravde bude neočekivano mnogo.

"Poseta" je mini serijal koji se sastoji od četiri zasebne priče i u svakoj se glumačka ekipa u potpunosti razlikuju. Tako će vas kroz priču "Požar" voditi Boris Isaković, Radoš Bajić, Milica Trifunović, Nataša Tapušković, Stefan Vukić i Ivan Tomašević.

Boris Isaković tumači jednu od vodećih uloga – Iliju, razočaranog čoveka. Inat i ponos u neprekidnoj borbi za nekakvu pravdu, glavni su pokretači ovog Vojvođanina. U tu sopstvenu dramu on uključuje i svoje najbliže, ženu, ćerku, zeta, komšije i mladog advokata koji pokušava da ga brani kada Ilija dospe u zatvor.

"Bilo je puno smeha tokom rada. Iako je tema ozbiljna, toplo se nadam da će humorom biti prožete sve dramske scene koje smo snimali. Pamtiću ovaj rad i po prvom susretu i radu sa mojim mladim kolegom Stefanom Vukićem kojeg poznajem još iz njegovih studentskih dana na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Bilo je zadovoljstvo deliti kadar sa svim dragim kolegama i prijateljima", izjavio je Isaković.

Godinama unazad, Nataša Tapušković tumači ulogu Borisove supruge, bilo da je reč o pozorištu ili setovima, a to je slučaj i u ovoj seriji.

"Moj prvi utisak vezano za lik Bube bio je prepoznavanje mogućnosti da kreiram i u stvarnost pretvorim njen topao, katarzičan i neobičan unutarnji trenutak. Pomislila sam da je Bubin unutarnji svet tako privlačan i lucidan, i da je verovatno ispisan ženskom rukom, što se ispostavilo kao istina", rekla je Nataša Tapušković.

Požar se dakle širi. Jedna, lična drama, razbuktava se i zahvata i sve ostale. Ispratite i poslednju priču "Posete" na Superstaru, svakog radnog dana od 21h. Sve priče utemeljene su na realnim događajima četvoro ljudi iz različitih društvenih slojeva, a ono što ove ljude vezuje jeste to da se nalaze u istražnom zatvoru - čekajući slobodu ili suđenje.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura