Aktuelno iz kulture

Počinje prodaja karata za Arsenal fest 2024

Komentari

Autor: Euronews Srbija

27/10/2023

-

12:06

Počinje prodaja karata za Arsenal fest 2024
Počinje prodaja karata za Arsenal fest 2024 - Copyright Arsenal Fest/LiveProduction

veličina teksta

Aa Aa

U petak, 27. oktobra, tačno u 12h, počinje prodaja prvog kontigenta kompleta ulaznica za Arsenal fest 2024.

Četrnaesto izdanje Arsenal festa u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu trajaće tri dana, od 27. do 29. juna 2024, a komplet karata za sve tri festivalske večeri koštaće 3.500 dinara u promotivnom periodu. 

Arsenal Fest/LiveProduction

 

U pitanju je prvi kontigent ulaznica, po povlašćenoj ceni, za najvernije fanove Arsenal Festa. Karte se mogu nabaviti na prodajnim mestima i na sajtu Tickets.rs. 

Arsenal Fest/LiveProduction

 

Arsenal Fest će narednog juna biti održan u punom kapacitetu festivalskog prostora jer će biti završeno renoviranje čuvenog tornja koji krasi Knežev Arsenal od 19. veka. Podsetimo, ove godine je prestižnu manifestaciju posetilo više od 40.000 ljudi koji su uživali u nastupima preko 60 umetnika iz 16 zemalja sveta. 

Arsenal Fest/LiveProduction

 

Arsenal fest će 2024. biti u znaku dobre muzike, ali i svetla. Biće obeleženo 140 godina otkad je, 1884, u Vojno-tehničkom zavodu u Kragujevcu, zasijala prva sijalica na Balkanu. Izvesno je da će izvođači naredne godine na Main, Garden i Explosive DJ stageu nastupiti u posebnom, do sada neviđenom ambijentu, pa je realno da Arsenal 2024. ponovo podigne standarde na još viši nivo i donese nove rekorde po broju posetilaca. 

Promo/Live Production

 

Budite među prvima koji će obezbediti svoje mesto na sledećem Arsenal Festu i spremite se za vrhunsko uživanje u muzici u srcu Šumadije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura