Aktuelno iz kulture

Otvoren konkurs "Euro Mjuza", glavna nagrada vaučer od 1.000 evra za kupovinu muzičke opreme

Komentari

Autor: Euronews

19/05/2021

-

18:18

Otvoren konkurs "Euro Mjuza", glavna nagrada vaučer od 1.000 evra za kupovinu muzičke opreme
Otvoren konkurs "Euro Mjuza", glavna nagrada vaučer od 1.000 evra za kupovinu muzičke opreme - Copyright MCF MegaComFilm/Promo

veličina teksta

Aa Aa

I ove godine, Delegacija Evropske unije u Srbiji organizuje nagradni konkurs "Euro Mjuza 2021", namenjen svima koji vole da slušaju i pevaju evropsku muziku, a glavna nagrada je vaučer u iznosu od 1.000 evra za kupovinu muzičke opreme. 

Od danas, učesnici, za konkurs "Euro Mjuza", mogu da šalju svoje video snimke kako pevaju neku od pesama sa bilo koje Evrovizije i tako dobiju mogućnost da osvoje vredne vaučere. 

Glasanje se završava 8. juna u 23:59, a autori 10 videa sa najvećim brojem lajkova ulaze u finale koje će se održati  12. juna u Beogradu. Finale će biti prenođeno uživo na Fejsbuk stranici EU Srbija. 

Tokom finalne večeri, finalisti će uživo izvesti pesmu koja im je omogućila ulazak u završnu fazu takmičenja. Polovina glasova dolazi od publike koja će moći da glasa za svog omiljenog izvođača, a drugu polovinu predstavljaju glasovi žirija. 

Da bi se prijavili, učesnici treba da snime video u trajanju do jednog minuta, a pesma koju odaberu obavezno mora da bude sa nekog od prethodnih takmičenja za pesmu Evrovizije. 

Snimci se postavljaju na Instagram profil uz obavezan tag na videu @eusrbija i hashtagove #EuroMjuza #EUzaTebe. Kako se navodi u pravilima, potrebno je i jasno naznačiti naziv pesme i ime izvođača. 

Drugoplasirani dobija vauče u vrednosti od 500 evra za muzičku opremu, dok trećeplasirani može računati na vaučer u vrednosti od 250 evra za muzičku opremu  

Takmičenje se održava drugi put, a prošlogodišnji pobednik bio je Strahinja Milićević iz Kraljeva. 

Komentari (0)

Kultura