Aktuelno iz kulture

U prodaji karte za premijeru filma "Nedelja" o životu Džeja Ramadanovskog

Komentari

Autor: Euronews Srbija

29/12/2023

-

15:07

U prodaji karte za premijeru filma "Nedelja" o životu Džeja Ramadanovskog
U prodaji karte za premijeru filma "Nedelja" o životu Džeja Ramadanovskog - Copyright youtube.com/Film Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Karte za premijeru filma „Nedelja“ koja je zakazana za 16. januar 2024. godine u MTS Dvorani, puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajni ovog bioskopa. Dugoočekivano ostvarenje koje je već privuklo pažnju mnogih donosi priču o životu jednog od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. 

 

 

Film u produkciji Telekoma Srbije, a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i nezaobilazne muzike publika će se upoznati sa Džejevim detinjstvom, ali i njegovim muzičkim počecima.

Život ovog poznatog Dorćolca dočaraće glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

Film „Nedelja“, nastao u produkciji „Pelicula production“, a uz podršku Filmskog centra Srbije u redovno bioskopsko prikazivanje kreće od 18. januara širom Srbije. Režiju potpisuju Nemanja Ćeranić i Miloš Radunović, dok je za distribuciju zadužena ArtVista.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura