Aktuelno iz kulture

Koncerti magične Amire Medunjanin u Čačku i Nišu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

04/01/2024

-

12:53

Koncerti magične Amire Medunjanin u Čačku i Nišu
Koncerti magične Amire Medunjanin u Čačku i Nišu - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Amira Medunjanin održaće koncerte 8. februara u Čačku, a 10. februara u Nišu. To će biti lep uvod u ovu 2024. godinu, s obzirom na to da je za Amiru i sve poštovaoce njenog dela i glasa prošla godina bila puna muzike - obeležili su je koncerti širom Evrope i uspešna turneja po Srbiji.

"Dragi moji, srećna Nova godina, zdravlja i ljubavi. Vidimo se ponovo u Nišu. Bili smo nedavno, ali evo zovete nas ponovo da se vratimo. Nadam se da ćemo se družiti lepo nakon dugog vremena u Čačku", rekla je Amira.

Čačani i Nišlije uživaće u dvočasovnom muzičkom opusu dive magičnog glasa, a "Ako znaš bilo što", "Pjevat ćemo šta nam srce zna", "Što te nema", "Moj dilbere", "Sejdefu majka buđaše"... samo su neka od dela koja će odzvanjati salama i unositi toplinu ljudima u srca.

Kako je jednom prilikom Medunjanin rekla da je "muzika najbolji mogući lek", nema sumnje da će i na ovim koncertima, kao i na većini njih, mnogi plakati, smejati se, uživati, "odleteti" u neku drugu dimenziju i izaći iz sala sa "mirom u duši".

Pored mnogih koncerata koji su održani prošle godine, Amira nas je obradovala i još jednom informacijom koju nestrpljivo čekamo: "Pripremam novi album koji će izaći čim završimo sa svim tehničkim detaljima. Biće, naravno, drugačiji od prethodnih. Iskreno se nadam da će se ljudima svideti".

I dok ne izađe novi album, održaće se koncert u Čačku u Kulturnom centru, dok će u Nišu biti u Domu vojske. Ulaznice se mogu nabaviti već od danas, na blagajnama ili preko servisa Tickets.rs. Cena ulaznica za koncert u Čačku iznosi 1.500 dinara, dok će za Niš cena biti 1.600 i 1.800 dinara.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura