Aktuelno iz kulture

Najavljen novi film iz franšize "Ratovi zvezda": Mandalorac i Grogu se sele na veliko platno

Komentari

Autor: Guardian

10/01/2024

-

17:19

Najavljen novi film iz franšize "Ratovi zvezda": Mandalorac i Grogu se sele na veliko platno
Najavljen novi film iz franšize "Ratovi zvezda": Mandalorac i Grogu se sele na veliko platno - Copyright Printscreen YouTube/ Ashkhan

veličina teksta

Aa Aa

Nakon velikog uspeha Diznijeve serije "Mandalorac", priča o bebi Jodi, odnosno Groguu i njegovom zaštitniku dobija i filmsku verziju.

Guardian piše da je režija poverena Džonu Favrou, a da će snimanje početi kasnije ove godine.

"Voleo sam da pričam priče smeštene u bogatom svetu koji je stvorio Džordž Lukas. Mogućnost da Mandalorca i njegovog učenika Grogua smestim na veliko platno je izuzetno uzbudljiva", naveo je Favro u saoštenju.

Još nije poznat zaplet filma, ali Kejtlin Kenedi, predsednica "Lukasfilma", nazvala je rpiču "savršenom za bioskope".

Diznijeva serija "Mandalorac" uskoro će dobiti četvrtu sezonu i jedan je od najuspešnijih projekata franšize "Ratovi zvezda". 

Favro je kreator te serije, a napisao je i režirao nekoliko njenih epizoda. Takođe je poznat i kao reditelj "Ajronmena" i "Kralja lavova".

Inače, trenutno je u pripremi i novi nastavak "Ratova zvezda" u čijem će središtu biti Rej (Dejzi Ridli). Režija je prvi put poverena jednoj rediteljki - Šarmin Obed Činoj, koja je izjavila da je "krajnje vreme da jedna žena ispriča priču o dalekoj galaksiji".

Poslednji nastavak popularnih filmova - "Uspon Skajvokera" zaradio je više od milijardu dolara na svetskim blagajnama, ali je dobio i brojne negativne ocene. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura