Aktuelno iz kulture

Pedro Paskal priznao da samo pozajmljuje glas Mandalorcu: "Moje telo nije doraslo tom zadatku"

Komentari

Autor: NME

29/05/2023

-

21:22

Pedro Paskal priznao da samo pozajmljuje glas Mandalorcu: "Moje telo nije doraslo tom zadatku"
Pedro Paskal priznao da samo pozajmljuje glas Mandalorcu: "Moje telo nije doraslo tom zadatku" - Copyright Printscreen YouTube/Star Wars/Jordan Strauss/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Pedro Paskal otkrio je da se više ne pojavljuje na setu serije "Mandalorac", spinofu "Ratova zvezda". On je za "Hollywood Reporter" ispričao da je nosio čuveni oklop na početku serije, ali da je u poslednjim sezonama samo pozajmljivao glas svom junaku, dok su se na setu pojavljivali dubleri.

"Bilo je tu mnogo eksperimentisanja i tokom tog perioda sam nosio oklop, ali iskreno, moje telo nije doraslo tom zadatku", ispričao je glumac, prenosi NME.

On je dodao da je su eksperimenti urodili plodom, što mu je omogućilo da sada istovremeno pozajmljuje glas Mandalorcu i radi na drugim uzbudljivim projektima.

"Mislim da postoje neke stvari, koje možda od vas traže neku opsesivno-kompulsivnu usredsređenost na detalje, koje morate da otpustite. Čak i kad želite da se vaša komponenta uklopi savršeno u neki kolaž, morate da se toga odreknete", naveo je Paskal.

Nakon što je fizički napustio kostim Mandalorca, glumac je mogao da se posveti glavnoj ulozi u hit seriji "The Last Of Us", koja bi uskoro trebalo da dobije drugu sezonu.

Paskal je ranije ispričao kako je umalo odustao od glume, nakon što se suočio sa višegodišnjim odbijanjima.

"Umro sam tako mnogo puta. Pretpostavljam da su me ta samozavaravajuća odlučnost i nedostatak bilo kakve druge veštine terali da nastavljam dalje", rekao je glumac u jednom nedavnom intervjuu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura