Aktuelno iz kulture

Mark Hamil se krišom pojavio u svim filmovima "Ratova zvezda"

Komentari

Autor: Independent

25/07/2021

-

10:36

Mark Hamil se krišom pojavio u svim filmovima "Ratova zvezda"
Mark Hamil se krišom pojavio u svim filmovima "Ratova zvezda" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Mark Hamil, glumac koji je planetarnu slavu stekao kao Luk Skajvoker u "Ratovima zvezda", otkrio je na Tviteru da se krišom pojavljivao u svim filmovima te franšize.

Kada je na Tviter nalogu "Wookieepedia" objavljeno da je Hamil pozajmio glas jednom od likova u novoj seriji "Mandalorijanac", Hamil je prokomentarisao da se zapravo pojavio u svim novim filmovima "Ratova zvezda".

 

"Da li ste znali da sam tajno pozajmljivao glas u svakom od filmova 'Ratova zvezda' još od 2015. godine?", napisao je Hamil, pojasnivši da je reč o nastavcima filma, kao i spinof ostvarenjima "Solo" i "Odmetnik 1".

Hamil se pojavljuje u više od jedne uloge u "Mandalorijancu", prenosi Independent. Pored toga što pozajmljuje glas robotu EV-9D9, u poslednjoj epizodi druge sezone, igra kompjuterski generisanu verziju Luka Skajvokera spasava Manda (Pedro Paskal) i Grogu (poznatijeg kao beba Joda).

Nakon emitovanja epizode, Hamil je tvitovao: "Činjenica da smo uspeli da držimo u tajnosti moju uključenost u seriju je pravo čudo. Ovo je pravi trijumf za ljude koji mrze spojlere". 

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura