Aktuelno iz kulture

Jadran Malkovič: Druga sezona serije "Azbuka našeg života" donosi istinite događaje

Komentari

Autor: Tanjug

11/01/2024

-

10:28

Jadran Malkovič: Druga sezona serije "Azbuka našeg života" donosi istinite događaje
Jadran Malković - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Jadran Malkovič govorio je o svojoj ulozi u drugoj sezoni serije "Azbuka našeg života" i nagovestio da je deo stvari koje se dešavaju u nastavku direktno povezan sa odlukama i stvarima koje su se desile u prvoj sezoni.

On tumači lik Uroša koji započinje novi porodični život, jer pored dvoje odrasle dece ima malu bebu.

"Nova situacija je da počinje sve iz početka, kao da je seo u vremeplov i vratio se tridesetak godina nazad. To nosi samo po sebi izazove", rekao je glumac.

Malkovič je dodao da "mnoge stvari koje se dešavaju Urošu u drugoj sezoni nemaju direktne veze sa njegovim odlukama, jednostavno našao se u njima".

"U prvoj sezoni većina stvari je direktno povezano sa time kao se ponašao. U drugoj se definitivno okreće više porodici i prijateljima i površne stvari koje su ga vodile više nisu relevantne", naveo je Malkovič.

Prema njegovim rečima, u Uroševom životu "situacije je zaista ozbiljna na više frontova", u ličnom životu i na poslovnom planu, i "u ovom periodu se radi o životu i smrti".

Malkovič je ocenio da će gledaoce privući drugoj sezoni to što su i dalje iskreni o tome šta pričaju, i što to rade "sa puno duše i puno srca".

"Sve što smo prikazali u drugoj sezoni su istiniti događaji. To su stvari koje se dešavaju nažalost svakodnevno ", naveo je Malkovič.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura