Aktuelno iz kulture

Tom Henks, još jedna glumačka zvezda u novom filmu Vesa Andersona

Komentari

Autor: Variety

01/08/2021

-

11:40

Tom Henks, još jedna glumačka zvezda u novom filmu Vesa Andersona
Tom Henks - Copyright AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Oskarovac Tom Henks pridružuje se glumačkom timu u novom filmu reditelja Vesa Andersona, koji bi trebalo ovog avgusta da se snima u Španiji, saznaje Variety.

Zvezda "Forest Gampa" trebalo bi da ima manju ulogu u još neimenovanom naslovu čuvenog reditelja, u kom je već poznato da igraju Bil Marej i Tilda Svinton.

Anderson je na upravo održanom festivalu u Kanu premijerno predstavio "Francusku depešu", a detalji o zapletu novog ostvarenja i dalje se čuvaju u tajnosti.  koja je imala svetsku premijeru na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu.

Henks je ostvario niz zapaženih uloga u nagrađivanim i hvaljenim filmovima Stivena Spilberga, Pola Gringrasa, braće Koen... Publika je nedavno imala priliku da ga gleda u filmu "Divan dan u komšiluku", zasnovanom na istinitoj priči o prijateljstvu TV zvezde Freda Rodžersa, miljenika američke nacije, i Toma Džouna, novinara magazina Esquire. Kako američki mediji pišu, glumačka zvezda viđena je i za novu verziju "Pinokija" u kom bi trebalo da iznese lik majstora Đepeta, te u filmu o Elvisu Prisliju.

Komentari (0)

Kultura