Aktuelno iz kulture

Superherojski spektakl "Madam Veb" dolazi u bioskope 15. februara

Komentari

Autor: Euronews Srbija

13/02/2024

-

13:27

Superherojski spektakl "Madam Veb" dolazi u bioskope 15. februara
Superherojski spektakl "Madam Veb" dolazi u bioskope 15. februara - Copyright Con Film Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Nakon popularne Gven Stejsi u prva dva nastavka animiranog Spajdermena o Majlsu Moralesu, Sony Pictures donosi nam igrani superherojski film u kojem glavne uloge nose zagonetne Spajder-junakinje iz Marvelovih stripova. Spektakl "Madam Veb" sa Dakotom Džonson u glavnoj ulozi, stiže 15. februara na repertoar domaćih bioskopa.

U filmu pratimo kako se mlada bolničarka na Menhetnu Kasandra Veb (Dakota Džonson) suočava sa otkrićima o svojoj prošlosti. Sa svojim novostečenim moćima, ona okuplja tim sa tri mlade žene predodređene za moćnu budućnost... ako uspeju da prežive smrtonosnu sadašnjost u kojoj ih vreba misteriozni zločinac.

Rediteljka filma "Madam Veb" je proslavljena S. Dž. Klarkson koja je radila na hit serijama kao što su "Succession", "Jessica Jones", "Dexter" i "Dr. House", a ovo joj je filmski debi. Na scenariju je radila zajedno sa Kler Parker (producentkinja serija "Život na Marsu" i "MI-5").

Kreatori filma "Madam Veb" ističu da je u pitanju nesvakidašnji žanrovski složen superherojski film, i da je prvenstveno u pitanju psihološki triler, kome specijalni efekti nisu jedini aduti. Na taj načim Marvel želi da serijalu unese svežinu i na nov način zainteresuje gledaoce.

Osvojite karte

Euronews Srbija deli 3x2 karte za prikazivanje filma u četvrtak 15. februara u 20h u bioskopu Cineplexx u BEO Shopping Centru. Više detalja na našoj Instagram stranici.

Vodeće uloge u filmu ostvarile su Dakota Džonson (trilogija "50 nijansi sive"), potom Sidni Svini (serije "Euforija", "Sluškinjina priča", "Oštre stvari", romantična komedija "Samo ne ti"), Selest O'Konor ("Isterivači duhova: Nasleđe"), Izabela Mersid ("Dora i izgubljeni zlatni grad") i Ema Roberts.

Film o misterioznoj i vidovitoj Marvelovoj junakinji u domaće bioskope stiže 15. februara.

Komentari (0)

Kultura