Aktuelno iz kulture

Traže se najbolje obrade numere iz kultne serije "Složna braća"

Komentari

Autor: Euronews

20/05/2021

-

17:25

Traže se najbolje obrade numere iz kultne serije "Složna braća"
Traže se najbolje obrade numere iz kultne serije "Složna braća" - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Raspisan je konkurs za odabir 12 najboljih i najkreativnijih obrada naslovne numere kultne serije "Složna braća", a koje će postati buduće odjavne špice i novi saundtrak nove sezone istoimene serije.

"Konkurs je otvoren i snimke je potrebno poslati najkasnije do 15. juna. Poziv je upućen svim afirmisanim i neafirmisanim bendovima, autorima, kover muzičarima i solistima, mladim i talentovanim umetnicima širom regiona koji će dobiti priliku da se njihova obrada ove numere nađe u novoj sezoni TV serije koja nosi naziv "Složna Braća - The Nekst Đeneration", navodi produkcija ETM.

Odabrani izvođači imaće mogućnost da svoju obradu snime u profesionalnom  muzičkom studiju i da snime video spot na originalnom setu serije, uz druženje sa filmskom ekipom i glumcima.

Žiri koji ce odlučivati o pobednicima, sastavljen je od naših proslavljenih muzičara Dr Neleta Karajlića, Bojana Ivkovića i Nevene Filipović.

Potrebno je da učesnici konkursa na drugačiji, originalan i kreativan način snime obradu čuvene numere u vidu audio ili video zapisa u trajanju do dva minuta, u žanrovskom maniru po slobodnom izboru.

"Važno je naglasiti da snimak ne mora biti studijski, a obradu bi trebalo započeti dobro poznatim refrenom: "U kafani složna braća..." Snimak je zajedno sa kratkom biografijom, potrebno poslati na e-mail ajpokidaj@gmail.com", dodaju iz produkcije.

Prva klapa humorističke serije "Složna braća - The Nekst Đeneration“ u produkciji Telekoma, a čije je prikazivanje planirano u jesenjoj programskoj šemi na Superstar televiziji i na nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom, pala je 15. maja u studiju u Šimanovcima. 

Komentari (0)

Kultura