Aktuelno iz kulture

Prvi trejler za misteriozni prednastavak "Ratova zvezda": Šta nam donosi nova serija "The Acolyte"

Komentari

Autor: Collider

21/03/2024

-

07:57

Prvi trejler za misteriozni prednastavak "Ratova zvezda": Šta nam donosi nova serija "The Acolyte"
Prvi trejler za misteriozni prednastavak "Ratova zvezda": Šta nam donosi nova serija "The Acolyte" - Copyright Prinskrin/Youtube/Star Wars

veličina teksta

Aa Aa

"Lucasfilm" konačno je najavio jedan od svojih najmisterioznijih projekata, prednastavak "Ratova zvezda", pod nazivom "The Acolyte".

Najnovija serija predstavlja prvi akcioni prikaz dešavanja iz vremena Visoke Republike, odnosno perioda nekoliko stotina godina pre događaja iz filma "Ratovi zvezda: Fantomska pretnja".

Visoka Republika u mitologiji ove franšize predstavlja period mira i prosperiteta za Red Džedaja, ali kako će "The Acolyte" otkriti, nešto mračno vreba iz senki galaksije, piše Collider.

Sit Akolajt u ovoj seriji, prema malobrojnim informacijama o zapletu, lovi i ubija Džedaje širom galaksije. Bivša padavanka udružuje se sa svojim učiteljem u istraživanju njegovih zločina, ali su sile sa kojima se suočavaju mnogo gore, nego što su očekivali.

Jedan od ključnih likova je Džedaj učitelj Sol, a ta uloga je poverena zvezdi južnokorejske serije "Squid Game" Li Džang-Džeu.  Tu su i Keri En Mos, poznata kao Triniti iz "Matriksa", Amandla Stenberg, Dafne Kin, Nahi Hasinto i mnogi drugi.

Serija će imati osam epizoda, a izvesno je da će imati brojne akcione scene. 

Premijera je zakazana za 4. jun na striming servisu "Disney+".

Komentari (0)

Kultura