Aktuelno iz kulture

Milica Trifunović o predstavi "Strah u operi": Pretrpljena bol može da izazove zastrašujuću snagu

Komentari

Autor: Tanjug

22/03/2024

-

11:17

Milica Trifunović o predstavi "Strah u operi": Pretrpljena bol može da izazove zastrašujuću snagu
Milica Trifunović o predstavi "Strah u operi": Pretrpljena bol može da izazove zastrašujuću snagu - Copyright Tanjug/Nemanja Jovanović

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Milica Trifunović igra u novoj predstavi "Strah u operi" Ateljea 212, koju je prema motivima priča italijanskog pisca Dina Bucatija, režirao Ivan Vuković.

Trifunović je rekla da joj posebno zadovoljstvo pričinjava to što je među glumcima "velika Svetlana Bojković".

"Ceca i ja smo od starta imale dobar materijal kojim treba da se bavimo. Osećala sam se divno. Svaku probu smo donosile nešto novo i Ceca je imala divne komentare u kom smeru mogu dalje da napredujem i to da gradim. Tako da sam zaista uživala", rekla je Trifunović.

Navevši da nije sklona idolopoklonstvu, Trifunović je dodala da je Bojković upoznala na prvoj probi i imala je tremu, a sase ispostavilo da je njena koleginica "divna žena, neopterećena sobom i svojom veličinom".

Tanjug/Nemanja Jovanović

 

Trifunović je objasnila da je predstava žanrovski izmešana, pošto donosi priču o svecima, postoji elita, kao i radnička klasa. 

"Ta borba između elite i radnika deluje da je nevidljiva, dok radnička klasa ne dođe u situaciju da skupi snage zbog određene situacije i krene u napad. A postoji divna rečenica u komadu da pretrpljena bol može da izazove zastrašujuću snagu", rekla je glumica.

Govoreći o svojim dosadašnjim glumačkim iskustvima, Trifunović je navela da je "najbitniji sadržaj, analiza, dobar reditelj, partner i onda stvari teku lepo". 

Upitan da li se oseća udobnije na snimanju serija ili u pozorištu, Trifunović je odgovorila da joj je "dobro tamo gde se dobro radi".

Komentari (0)

Kultura