Aktuelno iz kulture

Glumica Marina Pavlović o uspehu serije "U klinču": Puno mi je srce kad me na ulici zaustave

Komentari

Autor: Tanjug

08/05/2024

-

10:13

Glumica Marina Pavlović o uspehu serije "U klinču": Puno mi je srce kad me na ulici zaustave
Marina Pavlović - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Mlada glumica Marina Pavlović s velikim uspehom igra lik Iskre u popularnoj domaćoj seriji "U klinču". Ona kaže da njena junakinja na početku nove sezone doživljava "prividan uzlet", u novom je stanu i sve izgleda divno, nakon što ju je na kraju druge povredio Aljoša, koga igra Mihajlo Veruović.

"U ovoj sezoni pravi poteze koji su u najmanju ruku bezveze. U očima gledalaca može da izgleda kao zlica, a zapravo svi postupci idu iz povređenosti i konstantne potrebe da negde pripada, s obzirom da nije iz Beograda", rekla je glumica.

Prema njenim rečima, najteže je bilo opravdati Iskrine postupke i nada se da je u tome uspela.

Govoreći o razlozima uspeha serije, Pavlović je ocenila da "U klinču" tera ljude da se okrenu jedni drugima u vremenu gde su međusobno otuđeni.

Tanjug/Jadranka Ilić

 

"Šta god da se našim junacima dešava i kroz kakve god bezveze situacija da prolaze, na kraju ljubav pobeđuje", ocenila je Pavlović.

Govoreći o iskustvu igranja sa iskusnijim kolegama, Pavlović je istakla Bojanu Gregorić Vejzović sa kojom je bilo "baš divno i zabavno na snimanju".

"Koliko god smo radili sa stvarno velikim glumcima oni su se postavili tako da nisam imala osećaj da imaju neka očekivanja. Postavili su se prijateljski", rekla je glumica.

Prema njenim rečima, iako nisu svesni, sigurno je da su mlađi glumci dosta toga "pokupili" od starijih kolega.

"Kad vidiš da neko posle toliko godina rada je i dalje je jednako  posvećen i sa istim žarom radi svaku scenu, ti ne pristaješ na manje od toga. U tom smislu su nas pogurali", navela je Pavlović.

Publika koja se vezuje za junake "U klinču" su uglavnom deca i mlađi, a Pavlović je priznala da joj je puno srce svaki put kad je na ulici zaustave.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura