Aktuelno iz kulture

Koncert Brkova 30. avgusta u niškoj Banovini

Komentari

Autor: Euronews Srbija

31/05/2024

-

12:27

Koncert Brkova 30. avgusta u niškoj Banovini
Koncert Brkova 30. avgusta u niškoj Banovini - Copyright Promo/Long Play

veličina teksta

Aa Aa

Pank-folk legende Brkovi održaće koncert 30. avgusta u niškoj Banovini, u organizaciji producentske kuće Long Play. Šemso 69 i ekipa će pred vatrenim fanovima u Nišu nastupiti u sklopu turneje kojom obeležavaju 20 godina postojanja benda, ali i 15 od objavljivanja prvog albuma "PunkFolkWelness", te 10 od četvrtog albuma "Pizda materina".

Sa prošlogodišnjeg, osmog studijskog albuma "Krvava novčanica" izdvojili su se hitovi "Više ni pankeri ne slušaju pank", "Bauštela", "Govno", "A kada padne noć", te su i oni na koncertima ravnopravno našli mesto uz stare favorite, rasturačke "Hormon sreće", "Tolerancija", "Nisam ja za tebe", "Kurvo prokleta", "Mala", "Bolje da sam s frendovima pio rujno vino"... To je garancija da će i u Banovini sve proteći uz šutke, gromoglasno pevanje, a duhovite opaske koje Šemso sipa na svakom koncertu, sasvim sigurno, neće izostati ni ovoga puta.

"Ne pamtim kada nam je iz nekog grada pisala tolika masa ljudi i pitala, da ne kažem zahtevala od nas da dođemo u Niš. I, evo, napokon sa veseljem mogu da kažem – Brkovi, 30.08, dvorište Banovine, vidimo se svi tamo", radosno najavljuje Šemso.

Ulaznice za koncert Brkova 30. avgusta u niškoj Banovini koštaju u promotivnom periodu 1.500 dinara, cena će kasnije biti 1.800 dinara.

Komentari (0)

Kultura